2777
2789

مدت طولانی هست که خیلی با هم کدورت داریم

یه روز خوبه 

یه روز خوب نیست

رفتاراش همش عوض میشه

نمیفهمم خوبه یانه

اینم بگم که من خیلی کم اهمیتی میکنم بهش واسه همه سالایی که کتکم زده و با دخترا چت کرده

به خدا خودمم خسته شدم نمیدونم چه رفتاری داشته باشم

دو روز پیشم کتکم زد و هزار تا حرف ناجور زد گفت جمع کن بفرستمت خونه بابات بعدشم الکی نقش بازی کرد که به بابات زنگ میزنم که بترسونتم منم گفتم مرسی که زنگ زدی کار منو راحت کردی

به خاطر این کتک زد که آستین مانتوت ناجوره سوراخه بازه

منم لجبازی کردم اهمیت ندادم

ولی اون خیلی با لحن بدی صحبت کرد گفت :

عین ج ن ده ها لباس میپوشی درصورتی که اصلا اینطوری نبود لباسم انقد گشاده که زیرشم زیرسارافونی بلند میپوشم یقه ام هم بیرون نیس یکمم موهام بیرونه

بهش گفتم به تو ربطی نداره

اگه یکم با ملایمت و روی خوش حرف میزد به اصطلاح خرم میکرد شاید حرفشو گوش میدادم 

همیشه بهم زور میگه منم از بچگی حرف زور قبول نمیکنم

عزیزم یه سوال

قبل ازدواج توی دوران آشنایی، گفته بود بهت که روی حجاب حساسه؟ یا یهویی مذهبی شد؟؟

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتار خودتم درست نیست

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

نزار دستش روت بلند شه. یه کاری کن. خانوادت بفهمن جلوش وایمیسن؟؟

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
عزیزم یه سوال قبل ازدواج توی دوران آشنایی، گفته بود بهت که روی حجاب حساسه؟ یا یهویی مذهبی شد؟؟

حساس نبود قبلا هم چندبار با همین مانتو باهم بیرون رفتیم

اگه حرفش یکی باشه حرص نمیخورم که

میگم که هر سری یه جور باهام رفتار میکنه رفتاراش عوض میشه نمیتونم بفهمم

نزار دستش روت بلند شه. یه کاری کن. خانوادت بفهمن جلوش وایمیسن؟؟

نه بابا یه بار زنگ زده بود به بابام که بیا دخترتو ببز بابام التماس کرد آقای فلان این کارو نکن بابام اینا عاشق مردمن براشون ناراحتیای من مهم نیس

حساس نبود قبلا هم چندبار با همین مانتو باهم بیرون رفتیم اگه حرفش یکی باشه حرص نمیخورم که میگم که ه ...

اختلال شخصیتی داره

توی روانشناسی حسابی مطلب وجود داره در مورد این افراد

فقط نزار دستش روت بلند شه. از یه طریقی بشونش سر جاش عزیزم

درکت میکنم شوهر منم بعضی اوقات انقدر بد حرف میزنه منم جای گوش دادن لج میکنم میگم به تو چه.

مرسی درک کردی

اگه یه رفتار داشت باهام یه چیزی آخه نمیدونم چرا یه روز خوبه یه روز بده 

یه مدته کم آوردم

دیوونه  میگم آخه چرا یه ر‌وز باهام خوبه یه روز بده نمیتونم بفهمم چرا

شوهر منم همینه پدرمو در میاره انقدر اذیت میکنه بعد از یه طرف دیگه میبینی مثل عاشقا میشه دیوونه شدم از دستش،از کجا فهمیدی با دخترا چت میکنه؟ من به شوهرم شک دارم

نه بابا یه بار زنگ زده بود به بابام که بیا دخترتو ببز بابام التماس کرد آقای فلان این کارو نکن بابام ...

چه جالب؛ باباهامون شبیه همن. البته من مجردما؛ اما بابام همیشه طرفدار خواستگاراس. حتی اگه خواستگاره بدترین عیبارو داشته باشه، بابام طرف اوناس

خب پس عزیزم سعی کن از طریق مشاوره و روانشناس مشکلو حل کنی. پیش یه روانشناس مجرب برو و مشکلتو باهاش در میون بزار

اختلال شخصیتی داره توی روانشناسی حسابی مطلب وجود داره در مورد این افراد فقط نزار دستش روت بلند شه. ...

من چطوری نذارم؟فقط واسه اینکه گفتم من دیگه بیرون نمیام بیخیال  و اینا گفت نه بیا و...منو زد

به هرکی بگم باور نمیکنه

درسته من لجبازی کردم ولی اون چرا نباید کنترل اعصاب نداشته باشه حتی یه بار جلوی مامان بابا و داداشش دست و پام گرفت بلندم کرد از اناق انداختتم بیرون