2777
2789
بهش عادت كرديم 

چقدر شخصیتا وابستس پس😐من به مامان خودمم عادت نکردم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دعواش شد؟

نميدونم انگار تو خصوصي به يكي ديگه پيام داده بود از گذشته خودش و غلاغ گفته بود با كمي بد گويي از غلاغ

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
اینطوری نگو بلانسبتت میگن حسودی حتی اگر ازش چیزی دیده باشی قلمش خوب بود ولی نمیشه قضاوتش کرد

مگه ادم تو مجازیم به کسی حسودی میکنه؟اینم نمیتونم درک کنم😳

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
اینطوری نگو بلانسبتت میگن حسودی حتی اگر ازش چیزی دیده باشی قلمش خوب بود ولی نمیشه قضاوتش کرد

وقتی حتی معلوم نیست مرده یا زن پیره یا جوون رو چه حساب باید حسودی کرد😐

چقدر شخصیتا وابستس پس😐من به مامان خودمم عادت نکردم

الان مشكل تو چيه اگه مخالفي  از تايپ برو بيرون مجبور نيستي باشي و به من و يه عده ديگه توهين كني 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
الان مشكل تو چيه اگه مخالفي  از تايپ برو بيرون مجبور نيستي باشي و به من و يه عده ديگه توهي ...

دقیقا باید مخالف چی باشم عزیزم؟😳

توهین؟مگه چی گفتم؟😮

میشه یکی غلاغ و تگ کنه؟ 😃

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خخخخ خودت تك كن

نمیاد برام وگرنه تگ میکردم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نميدونم انگار تو خصوصي به يكي ديگه پيام داده بود از گذشته خودش و غلاغ گفته بود با كمي بد گويي از غلا ...

نمیدونم والا من چیزی ندیدم نمیتونم نظر بدم

غلاغسیاه اسکرین از خصوصیش با هارلی گذاشت؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
@غلاغسیاه

😂😂👌

اسمش اینجوری نیست و باید ابی بشه