2777
2789
عنوان

کیا یه ساله ازدواج کردن

181 بازدید | 17 پست

بیایین بگین کدومتون یه ساله ازدواج کردین براتون چیا خریدن یه سوال دیگه بازم مثل قدیما وقتی میخوان برا عروس عیدی ببرن زنا فامیل جمع میشن میرن یاچی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی طلا چی خریدن 

اهان ! من حدود یک و سال و نیمه , حلقه که برا جفتمون گرفتیم , سرویس معمولی گرفتیم تو دوران نامزدی هم 3 تا النگو خریده بودیم البته هر وقت پول داشت یکی خریده بودیم.جمعا شد 3 تا , 1پلاک و زنجیر , یه انگشتر هم شوهرم برا عیدیم گرفته بود . همشم خود شوهرم خریده بود کلا همه ی خرج و مخارج عروسی رو هم خودش داد.

اهان ! من حدود یک و سال و نیمه , حلقه که برا جفتمون گرفتیم , سرویس معمولی گرفتیم تو دوران نامزدی هم ...

خوشبخت بشی عزیزم

شوهر من که دستش خالی بود نتونست بخره فقط یه نیم ست یه انگشتر نشون و یه حلقه نامزدی

خوشبخت بشی عزیزم شوهر من که دستش خالی بود نتونست بخره فقط یه نیم ست یه انگشتر نشون و یه حلقه نامزدی

مرسی عزیزم شما هم همینطور, عیبی نداره عزیزم کم کم میخریم دیگه , من که دو سه ماه پیش مجبور شدم بفروشم بخاطر یه نامردی 

توی عقد ک طلایی واسم نخریدن فقط حلقه و نشون و سرویس طلام با پول جشن عقد و کمی ام خود شوهرم پول گذاشت خریدیم ولی عروسی کردیم پول عروسی یکم اضافه اومد ک برام النگو خرید همه خرجا آخه پای شوهرم بود خانوادش ک هیچ خرجی نکردن

یه انگشتر نشون و یه سرویس بسیار ظریف سر عروسی

چون شوهرم دستش تنگ بود اول عروسی به خاطر عروسی هیچی نخرید طلا واسم اضافه کنه

به جاش خانواده خودم سه تا برادر دارم هرکدوم یه انگشتر و یه النگو ، بابام یه سرویس خوب ، مامانم یه سرویس خوب.

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️