2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایشهای چکاپ قبل از بارداریه فکر کنم..چندتا تست روتین عفونت و ازمایشهای متداول هست..هرکدومو بخوای ...

باردارم هفته های اوله

واسه سلامتی تودلیم  صلوات میفرستی❤
باردارم هفته های اوله

چندتا عفونت هست که به جنین اسیب میزنه توی تمام خانومها باردار یا کسایی که اقدام میکنن اینارو ازمایش میکنن که انشالله نباشه اگر باشه هم سریع درمان میکنن...

اون کشت ادرار و مدفوع هم واسه عفونت ادراری و مدفوع برای عفونت انگلی مادر هست که انشالله نباشه

بدش وصعیت خون و قند خونه که چک میشه..

اینا روتین هستن و هر کسی که بگه میخواد باردار بشه یاباردار شده تازه باید انحام بده..مرحله بعد یا همزمان با این یه سونو از وبررسی وضعیت رحم و ضمائم و بررسی حفت جنین در هفته 8 انجام میشه..! که خدای نکرده وضعیت جنین خارج رحمی نباشه و ضربان قلب جنین شروع شده باشه..

به سلامتی عزیزم انشالله

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
چندتا عفونت هست که به جنین اسیب میزنه توی تمام خانومها باردار یا کسایی که اقدام میکنن اینارو ازمایش ...

ببخشیدا اگ مدفوع نداشته باشی چی😳

واسه سلامتی تودلیم  صلوات میفرستی❤