2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور یا آزاد

8601 بازدید | 21 پست

سلام خانما کسی کارشناسی رشته روانشناسی عمومی خونده سخته درساش؟   دانشگاه آزاد رفتین یا پیام نور کدوم بهتره ؟در کل مدرک کدومشون معتبر تره؟سر کار هم رفتین؟توی دوراهی گیر کردم کمکم کنید

دخترم تنها دلیل زنگیمه عاشق لبخند روی لبشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی سخت نیست اصن ولی میگن کلا پیام نور سخته مدرک گرفتنش

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

ازاد و پیام نور به شدت باهم فرق داره.

پیام نور دانشگاهه نیم دولتیه.

همه کلاساش برگذار میشه. امتحان پایان ترمش از تهران میاد و باید کل کتابو بخونی‌.

اما ازاد فقط جزوه میدن اکثرشون.

ترتیب مدارک از نظر بهتر بودن ب این صورته:

اول دولتی. دوم‌پیام نور(نیمه دولتی)‌. سوم ازاد. چهارم غیرانتفاعی. پنجم پردیس.

اینو از زبون کسی ک خودش ازاد بود بعد رف پیام نور شنیدم.

حتی از کسی ک دولتی بود رف پیام نور شنیدم

خودمم‌پیام نورم‌

خیلیم کلاساش برگزار میشه به شدتم سختگیرن به شدتم عالی درس میدن.

ولی متاسفانه اسمش بد در رفته

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

آزاد هزینش زیاده

پیام نور درس خوندن سخته

مدرکم فرقی نداره کار نیست

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@