2777
2789

پدر شوهر ندارم خرجشو ما میدیم گاهی ام اون یکی برادر شوهرم...به خاطر همینم از اول هیچ انتظاری ازش نداشتم نه کادوی عروسی به من داد نه تا به حال کادوی تولد بهم داده نه کادوی تولد بچمو داد حتی یه توپ واسش تا حالا نخریده منم اصلا ناراحت نمیشدم ازش چون میگفتم چه انتظاری داشته باشم وقتی هیچ درآمدی نداره اون پولم که ما میدیم همون بتونه کفاف زندگیشو بده اما حالا میبینم به هزااااار در و دیوار میزنه واسه دخترش کادوی خونه دار شدنشو ببره به هزاااار در میزنه کادوی تولد نوه ی دختریشو ببره و همه ی ی ی مناسبتای دیگه...منم تصمیم گرفتم کمتر دعوتش کنم خونم کمتر برم خونش و هر وقتم اومد خونم مثل قبلنا نباشم باهاش...حق دارم؟؟

نمیدونم بنظرم در حدی به دیگران خوبی کن که جبران نکردن ناراحت نشی

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب داره ابروداری میکنه جلو داماد سخت نگیر

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

شاید نمیخواد دامادش متوجه کم و کسر زندگیش بشه و با اون رو دربایستی داره.بعضی دامادام اگه مادرزنه مثلا کادوشون نده حتا بااینکه میدونن طرف تمکن مالی نداره تا یه عمر غرولند میکنن

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

خدا رو شکر کن که اونقدری داری که بتونی کمک کنی به کسی. به نظر من ناراحت نباش چون فرقی نمیکنه اون از پول خودتون برای بچه ات چیزی بخره یا نه! 

برای دختراش هم شاید بخاطر حرف دیگرون و خونواده شوهرشون میخره

کج کلاه خان یارمه

عزیزم برا شما نمیاره چون خرجشو خودتون میدین ولی دخترش امید ب خونه مادر داره دامادش غریبس واقعا دلم گرفت چقدر یه مادر میتونه بیچاره باشه جیره خور عروس بشع

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...