2777
2789
عنوان

اصلأ باورم نميشه اصلأ😭

2649 بازدید | 158 پست

نيم ساعت قبل گوشى شوهرم دستم بود خودش خوابيده بود رفتم آرشيف عكساشو نگاه كردم تو آرشيف عكسا عكساى كه پاك ميشن هم ذخيره هستن چيزى كه ديدم باورم نميشد خدا فشارم افتاده و شوك شدم نميدونم چيكار كنم😭😭

عكسهاى يه زن سن بالا و يه زن ميان سال همرا با چت هاشون كه اسكرين شات  بود. دو ماه پيش قرار گذاشته بوده 😭😭😭 

خيلى بهش باور داشتم از چشمام زيادتر خيلى دوستش داشتم از خودم بيشتر😭 

چكار كنم بنظر تون چطور برخورد كنم؟

مادرم عشقمه !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم همه مردا خیانتکار شدن انگار...ولی خب چه نیازی به اسکرین شات پیامای خودش داشته شوهرت؟!

بعد آرشیو عزیزم

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

ای خداااا این شوهرای خائن نینی سایتی ها رو باید جمع کنی یه جا یه پیت نفت حرومشون کنی فقط😐 خدایی این دسته گلارو از کجا پیدا میکنید یا کلا خوشتون اومده از این نوع تاپیک زدنا

بمیرم برات ولی چه آرشیویه ک عکسای پاک شده هم میمونن

عزیزم گوشی های اپل لست دلیتد داره که اگه چیزیو پاک کردی میتونی باز برگردونی مگر اینکه از اونجام پاکش کنی

خدایا آرامشمو از تو میخوام