2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کانفی هم خوبه اما عطریه بارلی جذبش خیلی خوب نیس. من چون پسرم حساسیتی بود و همیشه پاهاش میسوخت همه م ...

خودم مولفیکس استفاذه میکردم برا پسرم الان یک هفته هست هایپر مارکت کنار خونمون دگه نمیاره

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین
ببم قیمتش خیلی خوبه  ولی پای دختر منو زخم کرد

اره سایز ۲ پانزده و پونصد

چرا زخم کنه ؟ 

محکم بستی؟

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭
مرسي با ماي بيبي يكيه قيمتش،كيفتش رو ميدونيد؟

سایز دو ک من استفاده میکنم از مای بی بی سه چهار  تومن ارزونتره 

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

مای بی بی نارنجی که طرح اقتصادیشه من بااک اه واز سر ناچاری خریدم ولی خوب بود فقط یکم سایزس نقلیه مثلا دخترم کهشش ونیمه یایز سه کاملا براش خوبه یعنی نهایتا تا یک کیلو دیگه جاداره.ولی نم پس نمیده قیمتشم مثل ببم هست .ببم هم بد نبود فقط زیادی ظریفه .مولفیکسم بد نبود.

مای بی بی نارنجی که طرح اقتصادیشه من بااک اه واز سر ناچاری خریدم ولی خوب بود فقط یکم سایزس نقلیه مثل ...

مای بی بی نازنجی ندیدم تاحالا

ربی لا تذرنی فردا وانت خیرو الوارثین