2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من الان دو سال گذشته ولى اصلا قرينه نيست

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
انحرافش چی؟

والا قبل عمل انحراف نداشت ولى بعدش پيدا كرد😅

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
داداش من ۵ ماه بعد از عمل مشخص شد سوراخای دماغش قرینه نیست یعنی کوچیک و بزرگ بودن یکیش انگشت شصت م ...

الان چی خوب شده؟

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
الان پس چیکار میکنی کجه بینیت؟

هيچى والا بيخيالشم

آره كجه

همون موقع رفت سره دکتر دعوا..... دکتر نامه داد سریع بستری شد بی حسی زدن براش شاید یه ساعتم نشد.اوم ...

خوبه والا دکتره قبول کرده حالا

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
خوبه والا دکتره قبول کرده حالا

دکترا اینقدر میترسن

از بس شکایت و دردسر دارن سعی میکنن با مریض صلاح برن

البته تا یادمه بگم

از بهترین دکترا بود که دیگه نیستش.

بعدم روز اول که داداشم رو دید گفت بینی شما با یه عمل جواب نمیده.ولی توکل بر خدا

داداش من ۵ ماه بعد از عمل مشخص شد سوراخای دماغش قرینه نیست یعنی کوچیک و بزرگ بودن یکیش انگشت شصت م ...

سلام دقیقا بینی منم همینجوره خیلی ناراحتم . اصلا یکی از سوراخا خوابیده تر از یکی دیگست و این نیم رخ زشته اون یکی قشنگه یعنی میشه تو مطب هم درستش کرد؟