2777
2789

بچه ها من خیلی منظم و تمیزم خونه هام همیشه تمیزه پسرم ۳سالشو خیلی اذیت میکنه اما من بازم منظم بودم وبه کارام میرسیدم اما از وقتی ک نی نی جدیدمون بدنیا اومده یعنی یه هفته  نظم خونه بهم ریخته ونمیتونم به کارام برسم امروز خونه هارو تمیز کردم و افطار و سحر واس شوهرم غذا پختم هی به این یکی شیر دادمو اون یکی رو بردم دستشویی خیلی خسته شدم دلم میخواد خودمو بزنم به اون راه مثلا همین الان ک پسرم خونه رو پر از نرمه نون کرده جمع نکنم بذارم هفته ای یه بار جارو بکشم اما مگه میشه؟به نظرتون چیکار کنم؟شما جای من بودین چیکار میکردین؟تمیزی رو دوست دارم اما دیگه توان ندارم وسواس نیستم اما مامانم جوری منو بار آورده ک طاقت کثیفی و بی نظمی رو ندارم

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم

تا شوهرت کمک نکنه قطعا نمیرسی به این همه کار

حداقل یه آشپزی بکنه دیگه. مگه میشه هم بچه داری کنی همزمان هم تازه زایمان کنی هم کار خونه و آشپزی و...؟!

بدین وسیله از کلیه رفقای خوب خود در سایت خداحافظی نموده و برای کلیه بازماندگان، پیشرفت و شادی را از درگاه پروردگار آرزومندیم /(^_^)\ با تچکر از نی نی یارها بخصوص 5 مهربان و بجز نی نی یار 3  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش از کمک همسرتونم استفاده کنید  و ب خودتون خیلی فشار نیارید  ک بعدا کلافه و عصبی هم نشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یکهفته زایمان‌کردی و اینهمه کار ؟؟مگه جون داری که کار کنی

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

به همسر جان بگو کمکت بده خب ... کمک نکرد ترفند بزن ازش کار بکش

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

وقتی بچه ها خوابن خونه رو تمیز کن و به خودت برس ،غذا هم میدی پسرت یه پارچه بزرگ پهن کن زیرش که بریزه رو پارچه و خونه کثیف نشه 

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده       

وای منم  حاملم از صب دارم تمیز کاری میکنم مثل توام نمیتونم ی لکه  رو تحمل کنم هی باید تمیز کنم....تازگیا ی جوری شدم پاک میکنما اما فک میکنم تمیز نشده از اول پاک میکنم ...از صب دوبار اشپزخونرو پاک کردم  همه جاشو

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

اووووه درک میکنم منم دقیقا همینطورم

خونم با طویله فرقی نداره.....همه جاشو جیش کردن و اشغال ریختن شوهرمم عین بچه هاس اصلانم کمک نمیده.

خیلی خستم

اصلا جون تو تنم نیست

میگذرد.......♥😐اما از رومون......😃 
تا شوهرت کمک نکنه قطعا نمیرسی به این همه کار حداقل یه آشپزی بکنه دیگه. مگه میشه هم بچه داری کنی همز ...

مامانم اینا تا۱۰روزی پیشم بودن من فقط چند روزه تنهام.شوهرم تا شب سرکاره و وقتی هم میاد خسته روزه هم میگیره

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم