2777
2789
عنوان

برا افطار چی پختین🍔🍳🍮🍕🍝🍟🍲🍛🍜🍤🍗🍙🍣👅

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مادرشوهرمینا تو ی یاختمونیم گفت اگه راحتید بیاید ماه رمضون خورد و خوراکمون باهم باشه منم قبول کر ...

چه فکره خوبی خوش به حالتون ما که تنهاییم

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

نون بربری و پنیر و ریحان و چای و خرما

شامم زرشک پلو با مرغ و سالاد شیرازی

بعلاوه طالبی برای رفع عطش

البته من روزه نیستم برای همسرم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
کشک بادمجون خواسته بود ازم

آفرین به این بانوی حرف گوش کن😂😂😉😉😉

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    
تودیزی سراهای معروف بری حتماسالادشیرازی کنارش سرومیشه

من اصلا نمیخورم بوشم حالمو بد میکنه بخاطراین تجربه ندارم دوستم

خدا جووونم مراقب نی نی تو دلم  باش🤰🤰🤰 ⁦❤️⁩⁦❤️⁩... خدایا شکرررت ک درست وقتی ک فکرشم نمیکردم حاجتمو دادی و مامان شدم⁦❤️⁩
بفرمایین عزیزم🙈

مرسی عزیز   دهنم اب افتاد  بخدا انقدددددد هوس کردمااااا

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
چه خوب.خوشم اومد ان شاءالله  روابطتون همیشه عالی باشه

خوشيحالت عزيز

من که امسال ماه رمضون اول بود كه بايد خونه ي خودم ميبودم نشد اومدم خونه بابام    

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری