2777
2789
عنوان

یه ریمل خونگی

1122 بازدید | 11 پست

🧚‍♀🧚‍♀

#ترفند

#ارایشی👁

✨👰👰 #ساخت_ریمل_طبیعی برای تقویت مژه ها

💢 یک ریمل قدیمی و یا یک ظرف لاک قدیمی‌ را بشویید و با این مواد پر کنید👇

1/4 ظرف را با روغن کرچک

۱/۲ ظرف روغن ویتامین e

۱/۴ ظرف ژل آلوورا

❇️ این مواد رو با برس ریملتون با هم ترکیب کنید. روغن کرچک مژه‌هاتون رو ضخیم میکنه .روغن ویتامین e مژه را بلند میکنه و در نهایت ژل آلوورا رشدش رو تسریع میکنه

🔴 این محلول رو برای شش هفته هر شب به مژه‌ها بمالید

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن کرچک ک عطاری داره بقیشم از اونجا بگیریم؟! چون واسه چشمه باید استریل باشه و بهداشتی

تو کانال بود من برداشتم گفتم به نی نی سایتیام بگم جالبه فکر میکنم بری دارو خونه راهنمایی کنه حالا من میخوام فردا برم بببینم میده

سرمه🙂 البته بايد حواست باشه دستت سمت چشمت نره😁

عه ارههههه واسع رنگشم سرمه بریزی توش مژه هارو تقویت میکنه من جای مداد همیشه سرمه میزنم مامانم در میاره با روغن حیوانی

تو کانال بود من برداشتم گفتم به نی نی سایتیام بگم جالبه فکر میکنم بری دارو خونه راهنمایی کنه حالا من ...

موادشو یافتی ب منم خبر میدی عزیزم😚تو بارداری و بعد زایمانم حس میکنم مژه هام کم شده☹☹

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
موادشو یافتی ب منم خبر میدی عزیزم😚تو بارداری و بعد زایمانم حس میکنم مژه هام کم شده☹☹

باشه گلم  حتما😘😘 من  اصلا قبل اینکه این مطلبو ببینم چن روز پیش یه جای ریمل و با فرچشو دوساعت تمیز شستم با اب جوش سماور😂😂 گفتم بزار خوب موادش بره بعد توش روغن کرچک ریختم سه شبه میزنم به ابروهامو و مژم حالا برم ببینم میتونم  ویتامین E  و ژلم پیدا کنم اضافه کنم بهش

باشه گلم  حتما😘😘 من  اصلا قبل اینکه این مطلبو ببینم چن روز پیش یه جای ریمل و با فرچشو دو ...

چه عالی❤ممنون ازت😘منم ریمل نمیزنم اصلا مهمونی ب مهمونیای خاص و.. ولی تو بارداری حتی ابروهامم کم شده چ برسه مژه هام☹

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
چه عالی❤ممنون ازت😘منم ریمل نمیزنم اصلا مهمونی ب مهمونیای خاص و.. ولی تو بارداری حتی ابروهامم کم شده ...

تقویت کن درس میشه 😘