2777
2789

سلام خانوما

من اولین دوره کلومفینم و اقدام منظم دارم

حدود یک هفته اس که سرگیجه دارم و از دیروز هم حالت تهوع 

ممکنه باردار باشم یا از عوارض قرصه

روز ۲۷ پریود هم هستم 

از هر دو

هر وقت عقب انداختی چک کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم که باردار باشم  دعا کنید برام 🧡

ان شاالله بسپار‌به خدا

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
عجب سایتی شده😕😕😕 همه ی موضوعها پر بازدیده جز تاپیکای مربوط به بارداری و نی نی په چرا اسمش نی ن ...

حرف دل منو زدی به خدا

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
همین که شما جوابمو میدین کافیه برام

فدات عزیزم ببخش اطلاعاتی تو این زمینه نداشتم

خودم هم سوال شما رو دارم

این ماه سرخود کلومیفن مصرف کردم

الان لکه بینی دارم تستام منفیه

ولی شبیه پریودی هم نیست،امروز باید پریود میشدم

فدات عزیزم ببخش اطلاعاتی تو این زمینه نداشتم خودم هم سوال شما رو دارم این ماه سرخود کلومیفن مصرف ک ...

حتما پیش متخصص برو عزیز دلم

کلومفین باعث ایجاد کیست میشه 

سرخود نباید استفاده کرد

تو چندمین دوره باردار شدید

من دو سال تحت درمان بودم.3ماه رو خورده بودم که باردار نشدم.بعدش با آمپول و قرصهای دیگه باردار شدم و در6هفتگی سقط شد.بعد سقط دیگه دکتر نرفتم.6ماه بعدش خودسر بازم کلومیفن رو گرفتم و خوردم که دیگه باردار شدم