2777
2789

سلام ماماناي گل

من يه پسر ١٣ماهه دارم كه حرف نميزنه هنوز خيلي نامفهوم مامان رو ميگه شما نجربه اي مشابه داريد؟؟؟اعضاي بدن رو هم نشون نميده

نميدونم من كم كار كردم باهاش يا هنوز زوده يه مشكل داره. خيلي نگرانم اگر تجربه اي داريد راهنمايي كنيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه عجله ای داری شما...بچه ها همشون مثل هم نیستن ک ...بچه 1 ساله چطوری اعضای بدنش و نشون بده 😒

حرف شنوي هم نداره كه مثلا بگم توپ رو بيار بياره خودمم شاغلم ميترسم من كم كاري كرده باشم

حرف شنوي هم نداره كه مثلا بگم توپ رو بيار بياره خودمم شاغلم ميترسم من كم كاري كرده باشم

اشکال نداره ...بچه با بچه فرق داره مقایسه نکن و اینکه میگی چندماه بزرگتره خواهرزاده اتون ...تا 2 سالگی 1 ماهم 1 ماهه تو رشد و خلقیات و انجام حرکات ...حساسیت به خرج نده گلم...

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
دختر منم 17 ماهشه مامان و بابا و به به میگه اونم گاهی وقتا که دلش بخواد

نگران نيستي من كه الان يه هفته است استرس گرفتم دوست ندارم پسرم عقب بيفته اون تاپيك اوتيسم هم خوندم ديدم از علايم اوتيسم دير حرف افتادن ديگه حسابي نگران شدم

نگران نيستي من كه الان يه هفته است استرس گرفتم دوست ندارم پسرم عقب بيفته اون تاپيك اوتيسم هم خوندم د ...

نه ژنتیک پدرش دیر حرف زدنه. ولی کلا خیلی شیطونه حرف بزنم میفهمه هرکاری بگمم میکنه