2777
2789

وای چه خوش اب و رنگه

ببین ماریا قناد نداره 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای اینکه عکسشو گذاشتی حیلی نازه😍😍😍 یعنی چجوری. تزیین کی کنن لحنتیا

با سیخ کباب تزیین میکنن خیلییی راحته.گلهای روشم ماسوره 132.راحت و شیکه

همیشه عشق باشد همیشه برکت💓تا اوج با پرواز 650

آرد رو تو روغن  تفت بده از خامی در بیاد  و رنگش کاملا تغییر کنه و شکلاتی تیره بشه و مرتب هم بزن نسوزه . بعد آب و شکر و گلاب رو قاطی کن  بریز توش و همونطور که هم میزنی زعفران دمکرده غلیظم بهش بزن مثه این عکسه میشه . هم بزنی تا گلوله نشه و از ظرف جدا بشه

آرد رو تو روغن  تفت بده از خامی در بیاد  و رنگش کاملا تغییر کنه و شکلاتی تیره بشه و مرتب ه ...

مرسی فدات شمم

آرد سنگک از نونوایی بگیر به ازای هر یه لیوان آرد یه لیوان آب و یه لیوان شکر میخواد اول آبو شکرو بزار رو حرارت جوش که اومد هم بزن خاموش کن چند تا دونه مغز هل رو پودر کن توش بریز با زعفران و گلاب بعد اونو کنار بزار آردتو الک کن بریز تو ماهیتابه حسابی تفتش بده حرارت کم باشه که نسوزه وقتی یه کم رنگش طلایی شد برش دار از حرارت افتاد الکش کن بعد روغن جامد و مایع ازهر کدوم نصف بهش اضافه کن دوباره تفتش بده بعدم شربتشو بریز هم بزن تا خودشو جمع کنه

این نیز بگذرد...                                   
آرد سنگک از نونوایی بگیر به ازای هر یه لیوان آرد یه لیوان آب و یه لیوان شکر میخواد اول آبو شکرو بزار ...

مرسی عزیزم

حلوای سه آرد

دبیر عزیزم خدا خیرشون بده یادمون دادن

من که به همون روش اصلی حلوا درست کردم

فقط به جای یک آرد به مقدار متناسب سه آرد مخلوط وتف داده میشه 

آرد گندم+آرد برنج+آردنخود

هل پودر شده (اگر دردسترس نبودپوست هل روبگیرید ودانه هاش رو بسابید) داخلش بریزید طعم خوبی بهش میده

از مادرم مراحل رو پرسیدم

مثلا برای یک دیس متوسط حلوا  از هر آرد یک لیوان برمیداریم 

سه آرد رو خوب خوب تف میدیم بعد روغن رو بهش اضافه میکنیم(بعضی ها از اول آرد هارو با روغن تف میدن)

در ظف دیگه آب وشکر وزعفرون رو روی حرارت میگذاریم تا حل بشه بعد به ظرف آردوروغن اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم که اب اضافی بخار شه وحلوا به قوام بیاد

دودقیقه ی آخر گلاب وهل سابیده شده رو بهش اضافه می کنیم تا عطرش ماندگار تر بشه

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1