2777
2789
عنوان

سقط و عوارض بعد از اون

1565 بازدید | 18 پست

سلام بچها من چند روزه تو بیمارستان با دارو سقط کردم و بعدم جفت بدون بیهوشی دکتر بیرون اورد و ....حالا از بعداز بیمارستات درادم شروع شده والان ۴ روز میگذره دردادم بیشتر هم شده و ..... زیر شکمم درده و گمرم نه مثل پری مثل اینکه گرفته درد داره احساس میکنم داره میترکه زیر دلم درضمن دوروز بعد سقط دکتر سنو کرد گفت هیچی بقایا نداره خونریزیمم شده لکه بینی و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس و درد به كنار افسردگي كه ميگيري از همه بدتره من هنوزم يهو ميزنم زير گريه 

منم خیلی حس بدی دارم افسردگی ولی سعی میکنم جلو بقیه به روی خودم نزارم و.... ولی خب چاره چیه بعضی وقتها مجبوری یه چیزی رو قبول کنی هرچقدرم سخت باشه 

منم یهو میرم تو خودم و ....

چه جوری بدون بیهوشی جفتو در آورد؟ با بی حسی؟

وحشتناک درد داشت 

هرچی قرص میدادن دهانه رحمم کامل باز نمیشد و .... 

در اخر جنین با ساک افتاد ولی دکتر معاینم کرد گفت پست دهانت پراز جفته د 

....دیگه بدون بیهوشی با دستگاه و جند تا وسایل با درد فراوران بیرونشون کشید چندتا شم چسبیده بود کندشون وحشتناک درد داشت 

الانم ۵ روز گذشته من دردم اصلا خوب نمیشه و ....