2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قرار بود این ماه واسه اولین بار بزنم از ۳ تا ۷ پریودمم لتروزول خوردم اما سونو تخمک دادم فولیکولام جالب نبود دکتر گفت نمیخواد بزنی آمپولارو

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
دکتر به من گفت روز ۱۴.۱۵ بیا. یعنی دیره؟😐

نه بستگی به دوره هات داره..کلا ۲ روز قبل تخمک گزاری باید بری..منم دورهام ۳۲ روزس..باید دیرتر میرفتم..

این ماه لتروزول خوردی شما؟؟؟

نه کلومفین خوردم اولین باره منم هیچ دردی ندارم الانم روز۱۱دورمه. چندماه لتروزول خوردی

‏یکی باشه بهت بگه "غصه نخور درست میشه"      ‏تو بدونی درست نمیشه ها ؛ ولی دلت به حرفش گرم بشه :) 
سونو تخمک دادی روز ۱۲؟؟

روز ١١ انجام دادم كه گفت خيلي ريده و پلي كيستيك هست دوتا اچ ام جي داد گفت باهم بزنم ٣٦ ساعت بعد hcg زدم.

ولي درد تخمك گزاري حس نكردم.ميخاستم ببينم ميشه بدرن درد آزاد شده باشه؟ كسي مث من بوده كه باردار شده باشه؟

براي هم دعا كنيم
منم قرار بود این ماه واسه اولین بار بزنم از ۳ تا ۷ پریودمم لتروزول خوردم اما سونو تخمک دادم فولیکولا ...

منم يك ماه اينطوري شده بودم ماه بعد فوليكولام رشد كرد آمپول زدم ولي باردار نشدمربعذا فهميدم بخاطر پرولاكتينم بود كه بالا بود

براي هم دعا كنيم
روز ١١ انجام دادم كه گفت خيلي ريده و پلي كيستيك هست دوتا اچ ام جي داد گفت باهم بزنم ٣٦ ساعت بعد hcg ...

اره حتما که نباید درد داشته باشی..عین بعضیا که موقع تخمک گزاری درد دارن و بعضیا ندارن..انشالله که باردار میشی عزیزم...

سونو دادی فولیکولات چطور بود؟؟؟

منم يك ماه اينطوري شده بودم ماه بعد فوليكولام رشد كرد آمپول زدم ولي باردار نشدمربعذا فهميدم بخاطر پر ...

من خیلی نا امید شدم وقتی سونو دادم...

چندتا سایز ۹ داشتم ...و چندتا ۶...و یه ۲۵

نه کلومفین خوردم اولین باره منم هیچ دردی ندارم الانم روز۱۱دورمه. چندماه لتروزول خوردی

روز ١١ دوره كه درد نداري.اچ سي جي بده بعد ٢٤ تا ٣٦ ساعت درد آزاد شدنشو داري

براي هم دعا كنيم

من‌ماه اولم بود لتروزول خوردم

اره حتما که نباید درد داشته باشی..عین بعضیا که موقع تخمک گزاری درد دارن و بعضیا ندارن..انشالله که با ...

خيلي جالبه عاخه قبلا با دقيقا همين داروها درد آزاد شدنشو داشتم.فوليكولام روز ١١ خيلي ريز بود و دكتر گفت پلي كيستيكه.بهم دوتا آمپول hmg داد گفت باهم بزن ٣٦ ساعت بعد هم hcg زدم

براي هم دعا كنيم