2777
2789
عنوان

خانومااااا😞

290 بازدید | 14 پست

الان دوروزه انگاری حامله م و بچه داره تکون میخوره دیشب از حرکتا بیدار میشدم .۴ روز به پریودیم مونده کیا اینجوری شدن؟؟؟ درست سمت چپ تکون میخوره وخیلی واضح

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه الان اندازه نصف کنجده تکونش کجا بود،؟ حرکات روده ته

میدونم خب ی بار بارداری و تجربه کردم .نمیگمم باردارم میگم تکون میخوره مثل زمان بارداریم خیلی واضح دست میذارم روش قشنک حس میشه

[QUOTE=89141796]تکون هایی که میگی به احتمال زیاد انقباضات رحمیه  اگرم کسی حامله باشه توی ماه های اول هیچ حرکتی والا من باردار بودم ۲۰ هفتگی حس کردم 

😮😮😮😮😮چهارروز مونده ب پریودت!!!!!!!!!!بچت!!!!!!!!تکون!!!!!!!!!چ جنینای امروزی فعالن

نه نه منظورم انگاری ی بچه ۶ ماهه تکون میخوره همچین چیزی رد تجربه میکنم نمیگم باردارم

نه نه منظورم انگاری ی بچه ۶ ماهه تکون میخوره همچین چیزی رد تجربه میکنم نمیگم باردارم

واسه من پیش اومده. پرسیدم گفتن رگ رو رگ افتاده. یه نفرم گفت باده روده هست

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
واسه من پیش اومده. پرسیدم گفتن رگ رو رگ افتاده. یه نفرم گفت باده روده هست

اخه من دست میزارم روش دقیقا اندازه ی نخود هست اینور اونور میشه .اصلا حس خوبی ندارم وقتی تکون میخوره انگاری قلبم کشیده میشه ی حس خاص 

چن روز اینطور بودی؟؟

چند ساعت بود باز چند روز بعدشم همونجور شد بازم چند ساعت. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ممنون جواب دادی من دوروزه کامل اینجوریم اصلا قطع نمیشه

خواهش میکنم . بعدش که پریود شدم هم خونریزیم زیاد بود. 

اصلا احساس میکردم حامله ام .