2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خمین مشکلو دارم خدا خیر بمادرشوهرم بده روزا کلا اونجا بود ولی من الان۱۲روزه هنوز سفته ایقدم ا ...

من کم کم کرفتم نه اون اذیت شد نه من ولی الان از کوچیکیش ناراحتم

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    
منم خمین مشکلو دارم خدا خیر بمادرشوهرم بده روزا کلا اونجا بود ولی من الان۱۲روزه هنوز سفته ایقدم ا ...

کمپرس آب سرد بذارین و اصلا ندوشین

نزدیک دو هفتست از شیر گرفتم هفته اول سینم سفت و دردناک بود بعدش کم کم شل شد و الانم خیلی کوچیک شده ...

مثل قبل شیردهی میشه .با  سینه کوچیک مشکل داری ؟ 

من کلی خوشحال بودم. انگار دو سه کیلو وزن کم کرده بودم 😂😂

مثل قبل شیردهی میشه .با  سینه کوچیک مشکل داری ؟  من کلی خوشحال بودم. انگار دو سه کیلو وزن ...

قبلا هم کوچیک بود ولی الان بدتر شده

ببخشید یه سوال داشتم

همون سایزه ...فقط فرم قشنگش رو از دست میده. و شل میشه 😢اینم از مشکلات شیردهیه دیگه. با ورزش خوب میش ...

شما هم ازدست دخترتون عصبانی میشین

دخترم یکیدوروزه خیلی لجباز شده اینجوری نبود

خیلی از دستش عصبی میشم دوروزه سرش داد میزنم و باهاش حرف نمیزنم بعد هم مثل چی پشیمون میشم

شما چطور کنار میاین باهاش؟

شما هم ازدست دخترتون عصبانی میشین دخترم یکیدوروزه خیلی لجباز شده اینجوری نبود خیلی از دستش عصبی می ...

منم تو شهر غریب بودم  بدون هیچ کمکی. گاهی انقدر عصبی میشدم که دلم میخواست خودم رو از تراس بندازم پایین  و به آرامش ابدی برسم 😉😂

هیچی دیگه بعد اینکه از شیر گرفتم بیدارخوابی هاش کم تر شد. حال منم بهتره...الان نه ماه میگذره و دخترم دو سال هفت ماهشه  صبح ها میگذارمش مهد. و با ارامش به کارهام میرسم و ظهر میرم دنبالش.

در کل شرایط بهتر شده ولی بچه در هر شرایطی سختی های خودش رو داره..الان دارم از پمپرز میگیرمش و دستشویی نمیاد میره رو اعصاب من 😂

منم تو شهر غریب بودم  بدون هیچ کمکی. گاهی انقدر عصبی میشدم که دلم میخواست خودم رو از تراس بنداز ...

بچه تو مهد نذار خيليييي بده شما كه خودت خونه چرا ميذاريش مهد 

بيشتر از انچه براي موفق بودن تلاش ميكني براي با ارزش بودن تلاش كن

منم پسرمو یک هفته ست از شیر گرفتم

خداروشکر عالی کنار اومد 

سینه هامم فقط دو روز اذیت کرد الان به حالت قبل از بارداری برگشته

منم تنهای تنها بودم مامانمینا رفته بودن مسافرت خودم خواستم ببینم چند مرده حلاجم

🖤