2777
2789
عنوان

چی بنویسم که پربازدید شه 😢😢😢😢

385 بازدید | 8 پست

سلام نیمه شبتون بخیر چشمام پر از اشک شده

نمیدونم چی بگم

برای یه زوج جوان دعا کنید

نمیتوم بنویسم فقط دعا کنید

داماد مریضه 

برای شفاش دعا کنید خانمش کسی رو نداره غیر خدا و همسرش 😢😢😢😢😢

چون حالم خوب نیست تاپیک رو قفل میکنم

هر کی دعا کرد لایک کنه بدونم کسی هست که درد و دلم رو میفهمه و میخونه 

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارلیمک تایپکتو بزاریم اون تایپکا

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

خدایا بحق اولین روز و سحر ماه رمضان همه مریضا رو شفا بده امین❤

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها وسرالمستودع فیها به عددما احاط بهی علمک

💛💚💜💙💛💚💜💙💛💚💜💙💛💚💜💙

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ان شاءالله به برکت این صلوات ها، خدا هرچه زود تر شفا شون بده؛ الهی آمین🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین