2777
2789

https://youtu.be/7L73yoSiOE0

این مرد اهل نیجریست و در حضور مردم افراد زیادی رو شفا داده  ویدیو رو ببینید باور نکردنیه کلی مریض شفا داده😮

حالا چه فایده اینجا که نیست بریم پیشش

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که و.ی پی ان ندارم لینکو باز کنم خودت توضیح بده

یک آقایی هست اهل نیجریه در حضور مردم با قدرت ذهنش بیماران رو شفا میده هر کس هر مریضی داره مثلا یکی رو ویلچر بود قلبش رو عمل کرده بود قدرت تمام و راه رفتن نداشت دو تا ضربه زد رو کتفش بلند شد راه رفت و تو مصاحبشم میگه کاملا حالش خوبه

دوستم  میگفت تو کرمانشاه یه  پیر زنه هست 

مرده  بود  بعد اینکه گذاشتنش  تو قبر زنده  شد

حالا نمیدونم  خدا  چه  قدرتی  بهش  داده

میتونست  شفا  بده ادما  رو و دوستم  میگفت  دختر  داییش    مشکل کلیه  داشت  برا آنژیو میرفت  رفت پیشش خوب  شد

ایوب با چندین بلا؛‌کاندر بلا شد مبتلا پیوسته این بودش دعا (الصبر مفتاح الفرج)
یه شبکه هم هست تو ماهواره مرده ایرانیه  زنگ میزنن بهش و اونم شفاشون میده 😐😐😐😐😐  این ...

من ندیدم اینی که شما میگی اما این آقا رو بالای صدتا ویدیو ازش دیدم عجیبه همه هم در حضور مردم به تعداد بالا تو استادیوم‌های بزرگ که پر از جمعیته انجام میشه

کشورای مختلف میره بعید میدونم ایران اجازه ورود داشته باشه

تو ایران کلا مخالف این کاران😒

یه دکتر طب اسلامی بود،مریضیای سختو درمون میکرد،اسمش خاطرم نیس.الکی الکی انداختنش زندان،از کار بیکارش کردن،فقط بخاطر این که کار و کاسبی پزشکارو مختل کرده بود😒

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
دوستم  میگفت تو کرمانشاه یه  پیر زنه هست     مرده  بود  بع ...

اون که یکی از روستاهای اطراف کرمانشاهه رو میگی؟ یکی از همسایه های ما ظاهرا سالم بود راه میرفترفت انقدر شلوغ بود نتونست ببیندش برگشت بعد چندوقت سکته کرد افتاد رو تخت ناتوان شد الانم گذاشتنش اسایشگاه 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐