2777
2789

مقابله به مثل

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اونم یه دلیلایی داره تاوقتی دلیلشو نمیدونی کاری نکن 

وقتی چند ماهه که بهش میگم همو ببینیم و اون هر بار یه چیزی میگه که همون موقع نیاد یا هر وقت خودش دلش میخواد بیاد همو ببینیم باید چکار کنم؟ و اینکه منو بلاتکلیف گذاشته

دلیل رفتارشو نمیگه. خودش فکر می کنه رفتارش درسته. ولی به خواسته هام بی توجهی کیکنه

تا دلیلشو نفهمید نمیشه گفت چیکار کرد 

بذارید تو حال خودش باشه ،خودش ب حرف میاد  

تو شدی 🌙من👶❤️
تا دلیلشو نفهمید نمیشه گفت چیکار کرد  بذارید تو حال خودش باشه ،خودش ب حرف میاد  

سر یه چیزی حرفمون شد. من تقصیرو گردن گرفتم. ازش عذرخواهی کردم و بهش کادو هم دادم. ولی دیدم بعد از چند روز بازم بی تفاوته. یا سراغی از من نمیگیره، یا اگرم بگیره، میذاره آخر شب اینکارو می کنه. منم ازش ناراحت شدم. الانم چهار روزه ازش دوری می کنم. سه روز پیام داد. منم باهش کم و کوتاه حرف زدم. در حد چهار پنج تا پیام. اونم امروز دیگه پیام نداد

سر یه چیزی حرفمون شد. من تقصیرو گردن گرفتم. ازش عذرخواهی کردم و بهش کادو هم دادم. ولی دیدم بعد از چن ...

با این چیزیایی ک شما میگید احتمالا میخواد رابطه رو تموم کنه اگه دوستیه 

با رفتار شما باید کوتاه میومد ک نیومده 

تو شدی 🌙من👶❤️
با این چیزیایی ک شما میگید احتمالا میخواد رابطه رو تموم کنه اگه دوستیه  با رفتار شما باید کوتا ...

دوستیم. نمیدونم تصمیمش چیه. چند ماهه رفتارش مثل قبل نیست. منو بلاتکلیف گذاشته. من از چد روز پیش دیگه تصمیم گرفتم ازش دوری کنم. ببینم چکار می کنه. رفتارش تغییر می کنه یا نه. سه روز پیام داد، ولی چیزی از من نپرسید که چرا رفتارم اینطوری شده. رو پروفایل تلگرامشم عکس گذاشته، نوشته " این انصاف نیست. من و یک دنیا عشق، تو و یک دنیا بی تفاوتی". در حالی که اگه کسی عاشق کسی باشه که به خواسته هاش بی توجهی نمیکنه

دوستیم. نمیدونم تصمیمش چیه. چند ماهه رفتارش مثل قبل نیست. منو بلاتکلیف گذاشته. من از چد روز پیش دیگه ...

تاپیکای قبلتونم خوندم  

اگه شمارو میخواست  رفتارشو درست میکرد سردی از طرف ایشون و رفتاراشون ب نظر من فقط برای جداشدنه  

حالا دلیل با دست پس زدن و با پا پیش کشیدنشو خودش میدونه

شما سعیتو کردی برای حفظ رابطه کوتاهی از طرف ایشونه  

برای ازدواجم ک موافق نیست ب نظرم رابطه رو تموم کنید کمتر آسیب میبینید هردوطرف

تو شدی 🌙من👶❤️