2777
2789
عنوان

بچه ها اگه خدا ده دقیقه شخصی باهاتون حرف بزنه چی بهش میگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1912 بازدید | 213 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم من ک تو این دنیا ب هیچ دردی نمیخورم 

من و چرا آفریدی 

من ب درد هیچی نمیخورم از پس خودمم حتی بر نمیام 

نمیدونم اصلا چرا ب دنیا اومدم 

فقط تنها خواسته ای ام ک ازش دارم زندگی بچه داخل شکمم عالی بشه و هیچ وقت غم تو دلش نشینه 

دخترم حداقل خوشبخت بشه من دیگ هیچی نمیخوام

خدایا نی نی مو شوهرم و در پناه خودت نگه دار 

اول بهش میگم دوستت دارم و ممنون بابت همه چی. بعدشم ازش میخوام بیماریم خوب شه ، بعدشم ازش میخوام که یک بنده خدایی ازدواج کنه و منم تکلیفم مشخص بشه.

تیکر رسیدن به آرزوهامه....                                  کاش دنیا جای بهتری بشه.👈❤عاشق گیتارمم❤👉 دو ساله خواننده ی خاموشم. تازه وارد نیستم 😏😁

میگم میشه ظهور امام زمان رو برسونی 

بعد میگم میشه مامان بابامو شفا بدی؟ 

بعد میگم میشه منو بگیری بغل تو بغلت گریه کنم؟ خودم میددنم خدا جسم نیس اما دلم یه بغل امن میخواد بغل کردن خدا استعاره است تو جملم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

میگم من عقلم نرسید خونوادم عقلشون نرسید اون عقلش نرسید خونوادش عقلشون نرسید

تو چرا گذاشتی ما با هم ازدواج کنیم

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
بهش میگم  عدالتت تو خلق آدما اصلا عادلانه نیس یه زندگی خوب به من بدهکاری،

😔😔👌👌👌

بهترین تاپیک من:   کامل-بخوان-نگران-احوالتم                                                                                         

میگم اون قضیه که میدونی که دیدی خورد شدم و شکستم رو یادته؟ حقم نبود 😔😔😔

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍