2777
2789
عنوان

بچه ها بیایــــــد☺

330 بازدید | 11 پست

دوست نینی سایتی مون فردا نوبت زایمانشه

@هنگامه_م  

واسه اینکه زایمانش راحت باشه یه صلوات بفرستید😍

هرکی فرستاد لایک کنه....🌺🌻🌹

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ایشالا ک خیره براشون یه بچه سالم و پربرکت😍

انشاالله😍

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فرستادم  انشالله به سلامتی فارغ بشه برای منم دعا کنید کمر و دلم درد میکنه  الان خیلی ...

ممنون عزیزم ک صلوات فرستادی

اگه لایق باشم حتما دعا میکنم

انشاالله شما هم بسلامتی زایمان کنی😍

@ویهانمهر جان دوستمون رو دعا کن بی زحمت😘

@ویهانمهر   جان دوستمون رو دعا کن بی زحمت😘

به به تبریییییییییییک چه عالیییییی🥰🥰🥰🥰

چشم حتما عزیزم

امیدوارم زایمانشون بسیار راحت و مثل معجزه باشه واسشون و خدا یه نینیه سالم و صالح بهشون هدیه بده

امیدوارم این اتفاق خوب روزیه تمام منتظران باشه به زودی زود

خدایا شکرت❤️
به به تبریییییییییییک چه عالیییییی🥰🥰🥰🥰 چشم حتما عزیزم امیدوارم زایمانشون بسیار راحت و مثل معجز ...

ممنون عزیزم

لطف کردی صلوات فرستادی😘

انشالله دامن همه ی منتظرا سبز شه😊

ایشالله ک ب سلامتی زایمان کنه و نی نیش بیاد بغلش 🤩🤩😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
الهییی. دورت بگردم مهربونمممم😍😍😍😘😘😘😘

این چه حرفیه عزیزم

انشالله به سلامت برگردی😘😍