2777
2789
عنوان

شوهراتون حق دارن یا نه

254 بازدید | 24 پست

برای خرید منظورمه.من دوست دارم نامزدم نظر بده حالا فوقشاگر دوست نداشتم نمیگیرم ولی چیزی میخرم که هردو بپسندیم و ننامزدم تا من نگم خوبه یا بده جنسی که میخواد بخره نمیخره حتما نظرخواهی میکنیم.ولی امروز با ثوستم حرف میزدم میگفت وای نه عقد کردیم دیگه زندانیش که نیستم هرچی هرمدلی و هر رنگی بخوام خودم میپوشم.تن و اندام خودمه میخوام جوری که دوست دارم لباس تن کنم به اون چه من فقط کارتش مهمه مرد چه میفهمه لباس زنونه چیه.برعکس این دوستم خواهرم هرچی شوهرش گفت باید بخره بدون شوهرش یه ساپورت نمیخره.شما ها جز کدوم یکی از ما سه نفر هستین.حق سلیقه و انتخاب به همسرتون میدین یا نه فقط خودتون.یا اینکه هم به خودتون حق انتخاب میدین هم همسرتون

تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون

شوهر من میمه نمیدونم هرچی میخوای بگیر 

معمولا نظر نمیده لباسای اونم من.میگیرم براش

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام لاله جون.من اکثرا با شوهرم چیزی رو میخریم یعنی اون بدون من نمیخره منم بدون نظر اون

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

اصلا من عشق اینو دارم که باهم بخریم.سلیقشو بشدت قبول دارم 

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
نامزدم همیشه نظرش رو میگه و برای منم مهمه اما انتخاب با منه

مثل منی .ولی من سعی میکنن طوری انتخاب کنم که سلیقه جفتمون باشه

تیکر تاریخ عروسیمه1شهریور.میشه برای اینکه کارام جور بشه یه صلوات بفرستین.ممنون

اصلا حوصله ندارم بگه اینو بپوش اونو نپوش ..هرچی خودم بخام میخرم .یه وقتا ازش نظر میگیرم ولی اینجوری نیستم ک زندانیش باشم.خدایش خودشم کاری نداره هرچی بخرم و بپوشم

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

ما هم مثل شما. معمولا باهام میریم خرید و برای لباسای همدیگه نظر میدیم و به سلیقه هم احترام میذاریم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

من سعی میکنم چیزی بگیرم که هردومون راضی باشیم

یعنی لباسی که هم میدونم اون میپسنده هم خودم از ظاهرش خوشم میاد

اینطور نیست که تو انتخاب لباس حق انتخاب بهش ندم یا فقط نظر اون مهم باشه تو لباسم

به هرحال ادم هرچی بخواد بخره از یکی سوال میکنه که براش نظر بده چه بهتر که اون شخص همسر ادم باشه

💍👫
مثل منی .ولی من سعی میکنن طوری انتخاب کنم که سلیقه جفتمون باشه

👍منم عین خوددددتم

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست.بی خیالی سپر هر درد است😢پس میخندم 😃آنقدر میخندم 😂که غم از رو برود😘