2777
2789
عنوان

لیپوماتیک

52755 بازدید | 146 پست

سلام دوستان..لطفا دکتر جراح پلاستیک برای عمل ابدومینوپلاستی(جراحی شکم) معرفی کنید.دیگه تصمیمم جدیه واس این عمل اگه خدا بخواد ...خودم دکتر اسماعیلی در نظر دارم ولی فقط از روی تبلیغات اینترنتی

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیپوماتیک با ابدومینوپلاستی فرق داره تا جایی که من میدونم

هم لیپوماتیک هم ابدو .همزمان انجام میشه

هم لیپوماتیک هم ابدو .همزمان انجام میشه

باید 50 تومنی اونوقت در نظر بگیری... پارسال ابدو حدود 15 به بالا میشد... 

الان که همه نرخ ها رفته بالا... 

ولی اگه نمیترسی و پولش رو داری برو... 

من یکم جراحی اش رو دیدم و ترسیدم... ولی هیکل عالی میشه

خیلی اینجا تاپیک زدم ولی متاسفانه کمکی هنوز نگرفتم.راستش بچه کوچیک دارم نمیتونم برم تک تک مطبا بشینم .جالبه که برای مشاوره هم پنجاه تومن ویزیت میگیرن

من تهران پيش لامعه عمل كردم راضيم 

کی عمل کردی?چند?انقد میگن خطر آمبولی داره و خیلیا تو این عمل مردن راسته?از اوضاع خودت بعد عمل میگی لطفا

منم در آینده میخوام پیکر تراشی و سینه هامو باهم انجام بدم از الان دنبال دکترم

وزنمو ده کیلو آوردم پایین ولی این شکم شلتر و آویزونتر شده .خیلییی اذیتم میکنه ولی از ی طرف میگم برم با آمبولی بمیرم چی میشه...خیلی مهمه دکتر خوب پیدا کنیم

من پیش دکتر کامبیز پوریوسف عمل کردم خیلی راضی هستم متخصص جراحی های زیبایی هستن و ۱۵ سال هم سابقه دارن

از نظر هزینه هم خیلی عالی بود

آدرس مطب سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷
https://jarahezibaei.com/

اینم پیج اینستاشون