2777
2789
عنوان

روز مرگ افراد ،روز بیداری شما هست؟

136 بازدید | 19 پست

من وقتی مرده ای رو میبینم دلم برا خداتنگ میشه ازاینکه کم پیشش بودم و کم اطاعتش کردم 

تصمیم به جبران میگیرم

شما چه حالی دارید؟

توبه میکنید؟

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون وقتى مرگ منو ميبينه چه حالى ميشه؟ التماساى بندشو يادش مياد؟

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
اون وقتى مرگ منو ميبينه چه حالى ميشه؟ التماساى بندشو يادش مياد؟

مرگ روز ملاقات شما با خداست 

بنده ها جوری زندگی کردند که نمیتونند به ملاقاتش برسند وترس تموم وجودشونو میگیره

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤
عشق اول و اخرم خداست خیلی دوستش دارم یه حس خاصیه فقط حجابمو نمیتونم رعایت کنم تا معشوقمو خوشحالش کنم ...

گلم منم اوایل اون طوری حجاب نداشتم 

نمیگم موهام بیرون بود نه ولی عاشق حجاب وچادرم نبودم 

شماهم تمرین کن

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤

عزیزم ماه رمضان بهترین فرصت برای جبران گذشته و هم بی وفاییاست قران خوندن تو این ماه مبارک بهترین عمله نماز هاتو بهتره اول وقت بخونی چند باری بخونی دیگه ولش نمیکنی و توبه ..

شنیدی خدا گفته توبه کننده ها رو  بیشتر دوست دارم چون تونسته خودشو از بند گناه ازاد کنه و برگرده پیش من

برگشتنت مبارک 

در پناه امام زمان عج 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
یعنی خودتو جای میت نمیزاری؟

تا حالا پیش نیومده

خب منم یه روزی میمیرم اینو همیشه یادم هست. زیاد مهم نیست برام همه میمیرن دیگه 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم