2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کی گفته تازه خمیدگی پشت و درست میکنه 

تنها راه بلندی قد بعد از سن رشد فیزیوتراپی مخصوص و عمل بلند کردن استخوناست 

فیزیوتراپیم باید یکسال بری

یه آمپولم هست که تو زانو میزنن فک کنم سوماتروپین باشه احتمال فلج شدن توش زیاده

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم 

اینو یه طبیب به من گفت برا بلندشدن قد:بله ولی ممکنه اثرش در این سن که مخصوصا خانوم هم هستن کمتر باشه
حتما حجامت قد انجام بشه
حب افزایش قد
سویق کامل میل شود
کلسیم آلی در خورشت چرب گوسفندی میل شود
کله جوش هفته ای دو سه بار
دوغ شتر روزانه یک فنجان

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)

چند سالته؟ 

اول ژنتیک.

دوم ژنتیک.

سوم ژنتیک.  

چهارم ورزشهای کششی مثل والیبال، بسکتبال یا شنا حداقل ۲ ساعت در روز از سن ۷ سالگی تا ۱۶-۱۸ سالگی برای دختر تا ۱۸-۲۰ سالگی برای پسر.

پنجم تغذیه سالم غذاهای غنی از کلسیم، پتاسیم، مگنزیم و آهن و زینک و ... 

ششم عمل شکوندن پا و دراز کردن استخوان (شنیدم ولی جزییاتش رو نمی دونم) 

اینو یه طبیب به من گفت برا بلندشدن قد:بله ولی ممکنه اثرش در این سن که مخصوصا خانوم هم هستن کمتر باشه ...

حجامت قد چجوریه 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
حجامت قد چجوریه 

نمیدونم به حجامت کننده باید بگید زیرنظر طبیب طب سنتی یا اسلامی هم باشه

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
من مامان بابام هردو شون بلندن خودمم متوسطم ولی دوس دارم بلند شم نمیدونم چرا نمیشه

شاید به کسی از فامیلا مثل مامانبزرگ یا بابابزرگ رفتی که قدشون زیاد بلند نبوده. من مامانم قدش زیاد بلند نیست ولی خانواده مادریم همشون قد بلندن. بابام و خانوادش هم جزو بلند قدا هستن. من قدم بلند شده. چند سالته. اگر 20 رو رد کردی دیگه نمیخواد به خودت زحمت بدی برا بلند شدن قدت چون نهایت 2 یا 3 سانت دیگه بلند میشی نه بیشتر

نمیدونم به حجامت کننده باید بگید زیرنظر طبیب طب سنتی یا اسلامی هم باشه

اها مرسی گلم 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

با آرژنین آشنایی دارید؟

میدونستید باعث بلند شدن قد میشه؟

میتونید با یک متخصص طب ورزش در این باره مشورت کنید!

کاملاً علمی هست و برای بچه ها تجویز میشه و هیچ ضرری نداره!

آرژنین یک مکمل در بدنسازی هست! از نوع بی ضرر!

اگرچه ممکن هست بخونید که تاثیراتش خیلی تایید نشده!

ولی این دارو درست مثل داروهای گلوکزآمین برای ساخت غضروف هست که به تازگی باب شده میگن اثری نداره!

ولی شماها خیلی هارو میبینید که میگن این دارو رو استفاده کردن و مثلا زانو درد یا مچ دردشون بهار شد!

ال آرژنین روی بچه ها خیلی خوب جواب میده!

16 سالمه قدم 161 بنظرتون بلند تر میشم.احساس میکنم اصن رشد ندارم

حتما برو والیبال مطمعن باش قدت کم کم ۷ سانت بلند تر میشه 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم