2777
2789
عنوان

شوهر نمونه داریم ؟

446 بازدید | 61 پست

سلام .دوستان من امروز  انقد تاپیک خیانت دیدم حالم واقعا بده.واقعا ناراحت اون خانوماییم ک بهشون خیانت شده .به شوهرم بدبین شدم .اخه ما دوریم از هم .همش میگم نکنه اونجا ازین کاراااا😭

ولی بیچاره وقتی زنگ میزنه و باهم حرف میزنیم منو میخاد ب راه راست هدایت کنه از خوبی های نماز میگه .ازینکه باهم نماز بخونیم و واسه سحری اینا بیدارش کنم .

اونایی که شوهراشون خوب هست و چیزی ازشون ندیدن بیان بگن .همه تاپیک خیانت زدن انگار هیچ مرد خوبی نیس😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابادنصف تاپیکای اینجا دروغه.‌باور نکن

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

حرف دلمو زدی یعنی......همیشه دلم میگه نکنه تو اینستا و تلش کسی باشه ولی بیچاره بنده خداااا خیلی ادم درستیه منم دوسش دارم سرهمین تاپیکهای خیانت میخام کلن نی نی سایت نیام😣😶

زیاد هم شوهر مذهبی فکر نکنم خوب باشه بالاخره صیغه و تعدد زوجات هم تو اسلام هست

من دیدم پیامتو هنگ کردم😳😳

برا شوهر خودت راضی میشی بره حرکت تعدد زوجات بزنه؟

کاربر پاستیل خرسیم یهویی تعلیق شدم  

اصلا تو مغزم نمی گنجه بخواد خیانت کنه.البته نمیدونم چه مرضی دارم دوست دارم خیانت کنه دهنشو صاف کنم 🤣🤣😂😂

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم