2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ی لحظه اینجوری کرد

جااانم تعجب کرده دیگه خدا نگهش داره واست پسر منم ۲سالشه نمیذارم‌زیاد زوم کنه اگرم بخواد ببینه از دور..اونم خیلی کم 

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
تا جایی که سینان خودشو الکی جای یاهوز بر مامانش جا زده بود وخزان دستشو برید که یاهوز نفهمه توروخدا ب ...

هیچی به باباش گف ک چرااینکارو کردی من نمیذارم برادرم هیچوخ بفهمه اما توام منو ازدست دادی بعد چون ناراحت بود چن روز میرف خونه دوسدختر قبلیش واسه خاب یاووزم یه دختررو اورد نقش دوسدخترشو بازی کنه خزان دید توخونش دختررو یه جوری شد خاهرشونم داشت با اجه بحث میکرد عمدا توراه پله خودشو انداخ پایین گف اون کرده که همه فک کنن اون هل دادو بچه ش افتاد اما به باباش زنگ زدن گفتن کاظم خان اون بچش خارج رحمی بوده ب دخترش گف من میدونم ولی ب کسی نگفته الانم دوسدختر قبایه سینان گف اگ منو دوسنداری چرا میای خونم میمونی گف مث دوست فلان بعد یهو سینانو بوس کرد فضیلت اومد دید گف باید ب خزان بگم اونم اومد دید یاوزز پیش خزانه فک کرد چخبره بعد همون جوری موند منم امشبو ندیدم چیشد

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤ 
مرسی عزیزدلم به حق این ماه هرچی تودلته خدا بده بهت

مرسی گلم ازاین حرف قشنگ ❤

خدایا تمام عزیزانم رو پیش تو بیمه کردم پس هواشونو داشته باش خداجونم ، فسقلیه توی دلمو هم خودت سلامت بده تواغوشم❤