2777
2789
عنوان

کسی راجع به اختلال دوقطبی چیزی میدونه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 98 پست
طول این تغییر حالت باید چقدر باشه ؟ من خیلی سریع تغییر خلقم اتفاق میفته گاهی در کمتر از یک ساعت

نمیدونم عزیزم ولی کتاب خون آشام های آشنا رو توصیه میکنم بخونی

اگه مردی بیا ایران ،زن باش
اره دقیقا در مواجهه با همسرم اینجوریم

خوب عزیزم تو بیماری دو قطبی نداری اما یه افسردگی خفیف داری که اگر بهش رسیدگی نکنی ممکنه شدیدتر بشه .. سعی کن کمتر به مشکلات زندگیت فکر کنی و مسائلی که ناراحتت میکنه و اعصابتم کنترل کن بعد اونم اگر میدونی در توانته حتما یه مشاوره برو تا دیر نشده تا دلیل این افسردگی فیف دقیق ریشه یابی بشه که خدایی نکرده بدتر نشی .. تاکید میکنم برو پیش مشاور یا روانشناس.. پیش روانپزشک نرو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام و عرض ادب  خدمت شما

ببخشید چندتا سوال راجع دوقطبی داشتم و خیلی خیلی خیلی به مشکل برخوردم

میخواستم ببینم اینجا کسی هست که این بیماری رو تجربه کرده باشه یا با این بیماران عزیز رابطه داشته باشه و بتونه جواب سوالاتمو بده و راهنمائیم کنه

خیلی ممنون میشم از شما...

سلام و عرض ادب  خدمت شما ببخشید چندتا سوال راجع دوقطبی داشتم و خیلی خیلی خیلی به مشکل برخوردم ...

بله خواهر من مبتلا هستش اگه سوالی دارین درخدمتم خودمم مشکوک به اختلال شخصیت مرزی ام

میشه برام دعا کنین😍😍😍
بله خواهر من مبتلا هستش اگه سوالی دارین درخدمتم خودمم مشکوک به اختلال شخصیت مرزی ام

راجع یکی از دوستانم هست که مشکوک به این اختلال هستند و من میخوام ببینم آیا واقعا این بیماری رو دارند؟

راجع یکی از دوستانم هست که مشکوک به این اختلال هستند و من میخوام ببینم آیا واقعا این بیماری رو دارند ...

خب علایمشو بگو  ازدواج با دوقطبی ها خوب نیست فقط اینو بگم 

میشه برام دعا کنین😍😍😍
خب علایمشو بگو  ازدواج با دوقطبی ها خوب نیست فقط اینو بگم

سلام ببخشید       یعنی ممکنه با عود بیماریشون علاقه شون رو به عشقشون کلا از دست بدن و کلا باهاش قطع رابطه کنند و دوره افسردگی طولانی رو تجربه کنن و اینکه آیا دوباره خوب میشن و علاقه و عشقشون برمیگرده؟

سلام ببخشید       یعنی ممکنه با عود بیماریشون علاقه شون رو به عشقشون کلا از دست بدن و ...

زندگی با یه دوقطبی خیلی سخته و این بیماری درجه داره ممکنه بعضیا دچار دوقطبی خفیف باشن و بعضیا شدید    من دختر عمم با یه دوقطبی ازدواج کرد بعد از ۵ سال جدا شد و همین طور نوه دایی مامانم هم زنش دوقطبی بود طلاق گرفتن من دوقطبی نیستم ولی اطرافم بودن اینکه عشقشونو از دست بدن  نه اینجوری نیست ولی یه موقع شاده عاشقته برات خرید میکنه بهت محبت میکنه  یه موقع ام میبینی عصبیه کتکت میزنه سرکار نمیره تو خونه حبست میکنه  مثلا شوهر دختر عموم تو عصبانیت تو باغچه براش قبر کنده بود😂😂😂خدایی مرد خوبی بود همه چیز تمام بود ولی تحملش سخته و کار هر کسی نیست   البته دوقطبی  با دارو کاملا درمان میشه و هیچ مشکلی نیست فقط این اقا حاضر به قبول درمان نشده بود    مرزی و دوقطبی متفاوتن و مرزی  غیر قابل درمانه   ولی دوقطبی زیر نظر پزشک میتونه ازدواج کنه و دارو مصرف کنه هیچ مشکلی هم براش پیش نمیاد به شرطی که خودش همکاری کنه 

میشه برام دعا کنین😍😍😍