2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم عزیزم

سلام جانت بی بلا دکتربرام سونوواژینال نوشته میتونی دقیقابرای چیه روز 12 تا 14 

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *
سلام فک کنم میخواد تخمک گذاری رو متوجه بشه

ممنون ازت اگه تخمک داشته باشم وازاد شه همون ماه باردار میشم ؟؟

خدایا به همه کسانی که بچه میخوان بچه سالم بده به من و همسرمم بچه سالم بده  *آمین *
اره ان شاالله فقط استرس نداشته باش

ممنونم ازت به نظرت باچندبار نزدیکی بعدتخمک باردارمیشم 

ممنونم ازت به نظرت باچندبار نزدیکی بعدتخمک باردارمیشم 

دکتر به من گفت از روز ده پری یه شب در میون نزدیکی داشته باشید ولی من کلا چهار بار نزدیکی کردم و 5روز دیگه معلوم میشه باردارم یا نه

برای اینکه ببینه فولیکول داری یا نه فک کنم مشکلت چیه و چه دارویی مصرف میکنی

هیچ دارویی مصرف نمیکنم ماه قبل روز 13 فولیکولم 14 و 17 بود اما با یه بار اقدام باردار نشدم 

دکتر به من گفت از روز ده پری یه شب در میون نزدیکی داشته باشید ولی من کلا چهار بار نزدیکی کردم و 5روز ...

انشاالله که بارداری عزیزم سونو وازینال هم دادی و اینکه فولیکولات چند بود وامپولم زدی یا نه 

انشاالله که بارداری عزیزم سونو وازینال هم دادی و اینکه فولیکولات چند بود وامپولم زدی یا نه 

آره عزیزم روز 9 سونو واژینال و آمپول آزادسازی تخمک زدم فولیکول هم سایزش 22بود فقط یه دونه داشتم