2777
2789

بچه ها چند تا مگس اومده خونمون هربار اومديم با مگس كش بزنمشون فرار كردن حالا تصميم گرفتم اسپري حشره كش بزنم با اونا ميميرن؟؟؟ راه حلي اگ دارين ممنون ميشم بدين

سايه ات كم نشود از سر ما حضرت يار     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کل خونه رو بزن همه در و پنجره هارو ببند و برین بیرون

دو سه ساعت دیگه بیاین

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

عزیزم باور کن کاربرد اسپری حشره کش همینه  

یه مدل کاغذ چسبی هم هست میزنن به لوستر یا جاهایی که مگس زیاده بنده خدا ها میان میچسبن بهش!از اونا هم میتونی استفاده کنی

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

من اصولا یه پنجره را باز میکنم 

بعد با دستمال هدایتشون میکنم سمت پنجره 

بگذریم که خیلی هم کار سختیه ولی تا جای امکان هیچ حیوان و حشره ای را نمیکشم ( جز سوسک ) 

اسپره هم چون ضرر داره نمیزنم 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

مگس که حیوون نیست 😆 بکش راحت شیم موذیارو 😛

حشره کشش باید مخصوص مگس باشه درو پنجره هارو ببندی حشره کشو بزنی چندساعت از خونه بری بیرون

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!