2777
2789

من. رمز گوشی لزوما دلیل خیانت نیست. شاید میترسه تو خیابون دزد گوشیشو بزنه. نمیشه هی رمز بذاره برداره که. صب رمز بذاره شب برداره. البته من شوهر ندارم ولی گوشیم همیشه رمز داره

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حساسیت روی گوشی برا همه هست ولی نه زن وشوهری...چه دلیلی داره شوهرم گوشیش رمز داشته باشه و من ندونم مگه چه خبره..حتما دلیلی داره که ازت مخفی میکنه ...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
من . بابای خودم نمیذاره هیییییچ کس به‌گوشیش دست بزنه ‌کلا روی گوشیش حساسه   ولی تو‌وفاداری به ...

شوهرمنم خیلی روی گوشیش حساسه.رمزشوبه من نمیگه.ولی همه ی وقت اضافش روپیش من ودخترمه.ازهمه لحاظم خیلی خوبه.

گوشی منم رمزداره ولی رمزشوشوهرم میدونه.به خاطردخترم گذاشتم.

خب ماهم گوشی هامون رمز داره ولی میدونیم رمزو ...به نظر من چیزی مخفی نباید باشه بین زن وشوهر این گوشی ها هم شدن آینه ی دق ما زنا 😔😔😔😔😔😔

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
عزیزم حساسیت روی گوشی برا همه هست ولی نه زن وشوهری...چه دلیلی داره شوهرم گوشیش رمز داشته باشه و من ن ...

دیشب سرهمین بینمون ناراحتی پیش اومد.رفت خوابید.ولی الان زنگ زده بهم یجوری حرف میزنه انگاراتفاقی نیفتاده😐

خب ماهم گوشی هامون رمز داره ولی میدونیم رمزو ...به نظر من چیزی مخفی نباید باشه بین زن وشوهر این گوشی ...

آره به خدا.بهش میگم میگه اخه من وقت خیانت دارم،منکه یکراست ازسرکارمیام خونه وهمش پیش شمام.

دیشب سرهمین بینمون ناراحتی پیش اومد.رفت خوابید.ولی الان زنگ زده بهم یجوری حرف میزنه انگاراتفاقی نیفت ...

منطقی باهاش حرف بزن دعوا راه ننداز .مثلا اگه تو رمز بزاری حساس باشی رو گوشیت اون چی میگه بهت دلیل کارتو نمیپرسه .پس تو هم دلیلشو بپرس 

منطقی باهاش حرف بزن دعوا راه ننداز .مثلا اگه تو رمز بزاری حساس باشی رو گوشیت اون چی میگه بهت دلیل کا ...

اوایل رمزگوشیموبهش نمیگفتم به روم میاوردوناراحت میشداماالان رمزگوشیموعوض میکنم گوشیمومیدم مثلاعکساشوبریزه تولپ تاپ میگه خودت رمزشوبزن بازبشه.که منم گیرندم توهم رمزگوشیتوبگوپس😥