2777
2789
عنوان

سلام بچه ها یه برنامه میخام که

81 بازدید | 6 پست

روزهای ممنوعه برای باردار شدن رو بگه 

میشه معرفی کنید😍😛😘😘

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘
میگن از یازدهم تا ۱۸ فک کنم دقیق نمیدونم ،برا بارداریه،غیر این احتمالش کمه 

نه اخه بعضی روزا هستن میگن که اگه ایت روزا بچه بخای بیاری و اقدام کنی بچت شرور و ستم کار میشه مثلا دو روز اخر شعبان که پیامبر میگه نزدیکی نکنید

یه همچین تقویمی میخام

هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘  محتاج دعاهاتونیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه بعضی روزا هستن میگن که اگه ایت روزا بچه بخای بیاری و اقدام کنی بچت شرور و ستم کار میشه مثلا د ...

آها ،ای بابا من اقد سخت حامله شدم که دیه کاری ب این چیزا نداشتم فقط دوس داشتم بچه دار شم 

آها ،ای بابا من اقد سخت حامله شدم که دیه کاری ب این چیزا نداشتم فقط دوس داشتم بچه دار شم 

😉برا من مهمه این چیزا میخام با اونا جلو برم

از گوگل سرچ کن 

اخه همه مطالبش یه جا جمع نیست باید خودم جمع و جورش کنم

ممنون که نظر دادی عزیزم😍😍😍