2777
2789

من روزه م اول نيومده إز مدرسه بهم ميگه چرا پنكه رو ميچرخوني   هوا به اين گرم اوردم كه يكم خنك شم خدا ازش نگذره  فقط منو عذاب ميده مادر بزرگم 

ديشب بابامو انداخت رو جونم 

الانم عمه مو انداخت رو جونم خدا نگذره ازش مگه چه بدي در حقشش كردم 😭😭😭😭😭🌻🌻🌻😥😥😥😢😢😢😭

مادربزرگه دیگع پیره...

بهش بگو یکم روشن میکنم بعد خاموش میکنم.

هرچی بهت میگی بگو الان هرچی شما بگید انجام میدم.

یکم کار خودتو بکن بعد حرفشو گوش کن

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادربزرگه دیگع پیره... بهش بگو یکم روشن میکنم بعد خاموش میکنم. هرچی بهت میگی بگو الان هرچی شما بگی ...

اصلا باشه پير مگه ما مقصريم

تا الان فقط بغض كردم خودمو بروز ندادم وبه همه حرفاي ناسزا گوش ميدم فقط ميتونم چند كلمه بگم كه چرا اينكارو ميكنه باهام

اصلااااا به هیچ عنوان نباید با مادرشوهر یا حتی مادر خودتون باهم زندگی کنین..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

مامان بزرگ من خونشون نزدیک بود به ما..هرروز مامانمو اذیت میکرد بابامو پر میکرد..ی روز خون جلوی چشامو گرفت..رفتم خونشون..هرچییی تودلم بودگفتم..گفتم اگررر مامانمو اذیت کنی کاری میکنم که نتونی پاتو بذاری خونه ما..دیگه ازاونروز کلی عوض شد..ازمن حساب میبرد..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مامان بزرگ من خونشون نزدیک بود به ما..هرروز مامانمو اذیت میکرد بابامو پر میکرد..ی روز خون جلوی چشامو ...

خوش بحالتون باباي من فقط جلوي من زبون داره جلوي مادرش يدونه ازم دفاع نميكنه