2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه خوب مشهد

1101 بازدید | 8 پست

مامانای مشهدی لطفا راهنمایی کنید 

دبستان دخترانه خوب سراغ دارید 

سمت خیابون امام رضا عدل فلکه ضد اون سمتا

ناحیه دو یا سه

ممنون میشم راهنماییم کنید

امیدوار و امام حسین دیگه ثبت نام ندارن پر شده😔

امام رضا

امام حسین اشنا تو سپاه ندارین

میتونن ثبت نام کنن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

چه زود پر شده چه خبر.

دوستم عدل خمینی میشینن  مادر پدرش هر دو دبیر بودن 

بچه هاشو دولتی گذاشته مادرش میگه دبیر دولتی جونن انرژی دارن وقت میزارن اما غیرانتفاعی  معمولا باز نشسته و بی حوصله ان 

ببین دولتی نزدیکتون کجاست بزار . خودت باید پا به پای بچت تلاش کنی این مهمتر . خودت براش درس و تبدیل به بازی کن. مثلا با مقوا یک تاس بزرگ‌درست کنین هر طرفش یک حرف الفبا که یاد میگیره کم کم بنویسین بعد تاس بندازین هر حرفی اومد هر کی زودتر یکی از اشیا خونه که دورتون هست اولش اون حرف بود بگه برندس جایزه ام بزارین . خیلی خلاقیت های دیگه هست که من بهشون فکر کردم شمام پیدا کن اینا از مدرسه مهمتر

خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه زود پر شده چه خبر. دوستم عدل خمینی میشینن  مادر پدرش هر دو دبیر بودن  بچه هاشو دولتی ...

آره خیلی زود

امیدوار از برج ۸پارسال ثبت نام داشتن امام حسینم برج ۱۲😧

چ‌میدونستم انقد زود اسم نویسی میکنن مدارس

نمیدونی کدوم مدرسه نوشتن دوستتون

چه زود پر شده چه خبر. دوستم عدل خمینی میشینن  مادر پدرش هر دو دبیر بودن  بچه هاشو دولتی ...

زنگ‌ زدم ناحیه دو پرسیدم 

چنتا معرفی کردن یکی رو هم خودم بهشون گفتم گفتن عالیه تو ناحیه

قرار شد فردا زنگ بزنم 

زنگ‌ زدم ناحیه دو پرسیدم  چنتا معرفی کردن یکی رو هم خودم بهشون گفتم گفتن عالیه تو ناحیه قرار ...

عزیزم کجا نوشتین دخترتونو و متولد چه سالیه؟منم برای دخترم میخوام متولد یک تیر 93 برای پیش دبستانی