2777
2789

سلام 

حدود سه ماهه سزارین کردم شکم و پهلو دارم

میخوام گن لاغری ساعت شنی بخرم

نوزادمم خودم شیر میدم

ولی شکمم رو مخمه

میخوام زودتر کوچیکش کنم

دوتا سوال دارم

1.کسی میدونه با این گن شیردهی سخت میشه یانه؟

2. اینکه از یه نفر شنیدم توی بافت گن ها

شن هست که باعث سنگینیش میشه و باعث میشه زودتر عرق کنید. ایا این درسته؟؟؟ 

بگیر ربطی به شیردهی نداره ،به من بگو بعد زایمان چقدر کم کردی تا الان

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

یکی اینحاتاپیک زده بود گفته بود نپوشین بیچاره شکمش نه تنهاگوچیک نشده بلکه ورمم کرده الانم میگه همش یه پام دکتره

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا یه خانمی بود ماجراشو تعریف کرده بود ک یکم شکم داشته از این گن ها استفاده کرده دل درد و اینکه شکمش بزرگتر شده رفته دکتر گفته از گن بوده و میگفت هر کی میدید میگفت حامله ای

هم شکمشو بزرگ کرده بود هم درد داشته

من خودم از وقتی اون تاپیکو خوندم دیگه گن نمیزنم

یکی اینحاتاپیک زده بود گفته بود نپوشین بیچاره شکمش نه تنهاگوچیک نشده بلکه ورمم کرده الانم میگه همش ی ...

چرا ورم؟

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
من شنیدم گن خصوصا بعد سزارین باعث چسبندگی رحم میشه بازم تحقیق کنید

من از دکترم پرسیدم گفت بعد دو ماه میشه

چرا ورم؟

نمیدونم میگفت زیاد شام نداشتم ولی اذیتم میکرد یع کوچولوداشتم بعدا استفاده ازگن شنی شکمم چندبرابرشدههر کی میبینه میگه حامله ای

قد165☝وزن اولیه100🙈وزن فعلی 75😛.هدف60💪خدایاکمکم کن کم نیستااااا15کیلوست😲😲😲😲

شیر که بدی کم کم شکم جمع میشه 

کلا شکم بعد زایمان قرارنیست به حالت اول برگرده 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

بستن گن بعد از سزارین. خیلی خوبه اما گن های مخصوصی هست که از تجهیزات پزشکی باید بگیری همون شکم بندهای چسبی ساده که هم اونقدر تنگ نیست که به اندامهای داخلیت فشار بیاره هم جنسش باعث عرق کردن و خفه شدن پوست نمیشه و فرم ستون فقراتون رو هم اصلاح میکنه 

گن ساعت شنی اینجور که از جنسش و فشار زیادش پیداست ممکنه بهتون آسیب هم بزنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
شیر که بدی کم کم شکم جمع میشه  کلا شکم بعد زایمان قرارنیست به حالت اول برگرده

حتی تصورشم حالمو بد میکنه

پس این خانومایی مه بعد از زایمان هم شکمشون تخته چیکار میکنن؟؟؟؟؟ 

من به دکترم گفتم برام پمپ درد تجویز کن که بتونم شکم بند بزنم گفت نمیخاد قول میدم درد نداشته باشدی

ولی از درد سزارین تا ده روز توان حرف زدن نداشتم حتی نمیتونستم کمرمو راست کنم... خیلی وحشتناک بود

بخاطر همین نتونستم شکم بند بزنم البته دکترمم گفت بعد از ده روز ببند

ولی چون جای بخیه هام دردمیکرد تقریبا تا  یک ماه نتونستم ببندم بعدش شروع کردم