2777
2789
عنوان

بیبی چک لاوین رز و رودس..بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 68 پست
پوست میریزن ینی چی میشع بیشتر توضیح بدین  

عزیزم وقتی  اون پماد اولیه  رو زدم پرتیل سولفا بدنم به شدت حساسیت نشون داد خارشهایه شدیدی گرفتم..و ورم کرد اطراف واژنم پوستش قرمز شده بود بعدش خارشایه شدید گرفتم که اطراف واژنم ورم شدیدی کرده بود و ملتهب شده بود و بعدش دونه هایه ریز مثه عرق سوز ولی عرق سوز نبود شایدم از خارشها مثه دونه ریز شده بود که فقط میخارید تنم و ملتهب شده بود  و یهو دیدم عه تمامه راه واژنم رنگش سفیدشده و مثه برفک شده بود و از داخل میسوختم وقتی که بهتادین زدم تمام اطرافش رو با بهتادین شستم خیلی سوخت اما خارشش برطرفشد و انگار خشک کرد تمامه اون زخم هاشو و اون ملتهبی رو کلا بهتادین خشک کرد و انگاری اینطوری بگم که اون پوست قرمز  که اطراف واژنم شده بود خشک شد و ریخت و زیرش پوست جدید بدون ملتهبی و قرمزی در اوردم یه لایه از پوست خشک شده از بدنم کنده شد مثه چسب زده باشم بعد بکنم  و اون ملتهبی ها خشک شده بود و کنده میشد از بدنم میریخت مثه  جوش صورت که خشک میشه و میوفته  اما پوست زیریش سالمه..از من اینطوری شده بودم و خوب شدم دیگه...راستی این پست روکه خوندی لایک کن که هروقت استارترش اومد بگیم  تاپیک رو پاک کنه چون خیلی خصوصی حرف زدیم🙈

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😊😊 ممنون عزیزم خوندم اهان فهمیدم خیلی ممنون از کمکت

فدات انلاینی که

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
الان اومدم اره 😍 

حالا چیکار کردی بهتادین زدی یانه  عفونتت  بهتر شده یانه؟

بتادین دیدم وقتش گذشته نزدم باید یکی بخرم هیشکی هم باهام نمیاد میخوام تنهایی یواشکی برم میترسم اونم� ...

یه زمانی برو که شوهرت سرکار باشه یا خودت به شوهرت بگو یهروز که بیکاره باهم برید دکتر یا بگو بره بخره واست قربونت بشم اخه اینم استرسه که به خودت میدی 

یه زمانی برو که شوهرت سرکار باشه یا خودت به شوهرت بگو یهروز که بیکاره باهم برید دکتر یا بگو بره بخره ...

😣😣😣 شوهرم ۳ رور شیفت ۳ روز خونع اون ۳ روز هم که خونست همش میخوابه  . میخواستم خودم برم والا میترسم شهرغریبم ولی بلدم با اسنپ بخوام میرم ولی چون با مادرشوهرم زندگی میکنم میترسم بفهمه بگه ب همسرم