2777
2789

میدونید؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
سوزنک شدن انگشت پا و دست 

دیگه چی؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من  قبل بارداریم آزمایشلی داده بودم گف قندت لب مرزه۱۰۳بود

کاهش وزن تکررادرار خستگی تشنگی زیادعلامتشه خواب الودگی شدید

منم تقریبا این علائمو دارم

شمابایداول ازمایش ناشتابدی

اگه بین 100تا120بودقندیه که بارزیم عذایی کنترل کنی

بابرنج کم خوردن

نمک کم خوردن

سیب زمینی ماکارانی

قندوشکرکم خوردن

مثلاخربزره قندش بالاس 

دهن هم خشک میشه ممکنه کف پاداغ باشه خستگی خواب آلودگی تاری دید ضعف وگرسنگی و بعضی ها تپش قلب هم میگیرن بعضی مواقع سردرد وسرگیجه وسنگینی سروحالت تهوع هم میاره البته تو قندای نزدیک 300

این موجودانسانی چه شگفت انگیز مخلوقیست!گاهی درپستی چنان می شود که هیچ جانوری به کثیفی اونمی رسد.وگاه در عظمت چنان اوج میگیردکه درخیال نمی گنجد.

پرخوری. پرنوشی. پرادراری علائم اولیه دیابت است که باید سه بار آزمایش قند ناشتا Fbs. وقند 2ساعته بدی اگه بالا بود شک به دیابت میشه

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم.