2777
2789
عنوان

خبری شنیدم که به شدت شوکه شدم

647 بازدید | 14 پست

یه دختر دبیرستانی به اسم مهتاب با خالش در همسایگی ما زندگی میکردن.طفلی مادرش چند سال قبل به خاطر سرطان فوت شده بود.پدرشم بچه رو ول کرده گذاشته رفته.پیش خالش زندگی میکرد.خبر داشتم که خالش و شوهر خالش به شدت اذیتش میکنن.تا اینکه دیروز فهمیدم قرص خورده و متاسفانه خود کشی کرده.از دیشب تا حالا خواب به چشمم نیومده.دختری که باید بهترین ها براش اتفاق می افتاد الان دیگه تو این دنیا نیست.لعنت به این زندگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اینجا این چیزا رو نگید

حیفه دیگران هم ناراحت نشن آخه باید اخبار تجاوز و قتل و بدبختی حتما برسه به همه

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.
لعنت به باباش تو غلط کردی بچه اوردی لعنت به خالش و شوهرش شما ....خوردید وقتیونمیخواید قبول کردید

فرهنگ مزخرف جهان سوم- هرکسی بزاد اخه جایزه داره 🤣 

نیست خیلی کشور و قوانینش مدرن هست واسه همین جایزه میدن

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

کاش انقد شعورمون برسه و بالغ باشیم ک وقتی در خودمون توانایی نگهداری از یه انسان رو نمیبینبم بچه دار نشیم، مطمئنم تنها کسی ک دلش خونه برای این دختر مادر فوت شدشه نه پدر بی مسئولیتش نه خاله و شوهر شیطان صفتش😢😢😢امثال این دختر متاسفانه تو جامعه کم نیستن

وقتی خودت این همه مشکلاتشو میدونستی چرا باهاش دوست نشدی شاید اگه حتی یه همدم هم داشت حالش بهتر میشد

ماها هر وقت کسی مشکلی داره کمک نمیکنیم فقط وقتی مرد میگیم اخی بیچاره

چشمانم را 
فرهنگ مزخرف جهان سوم- هرکسی بزاد اخه جایزه داره 🤣  نیست خیلی کشور و قوانینش مدرن هست واسه همی ...

مردشور ببره اگه شرابط فرزند پذیری راحت کنن بعد که بجه دادن بیشتر پیگیر باشن بخدا این اتفاقا نمیوفته من خودم هربار رفتم بهزیستی اینقدر ناامیدموکردن 

میشه لطف کنید برا روح برادرام صلوات بفرستید😢😙