2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی خدابیامرزم عاشقه ابلفضل بود هرسال شب تاسوعا کل حیاطو حجله میبست و برای اقا سفره مینداخت پذیرایی میکردازمردم بااینکه وضعش خوب نبود

حتی یادمه اخرین سالی که زنده بود شب تاسوعا هیچی پول تودستش نبود موتورش روفروخت مراسم گرفت

زنشم۷ماهه حامله بود که داییم رحمت خدارفت اسمش پسرشم ابولفضله

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
دایی خدابیامرزم عاشقه ابلفضل بود هرسال شب تاسوعا کل حیاطو حجله میبست و برای اقا سفره مینداخت پذیرایی ...

واااای عزیزم خدا رحمتش کنه ایشالا خود حضرت ابالفضل دستشو بگیره

عزيزم پست بارداري من رو بخون متوجه ميشي 

عزیزم من الان تاپیک بارداریتو خوندم،،خداروشکرخدابهت نی‌نی داد ولی ماهه دوم سوم بودی چقدددد ناامیدوعجول بودی دخترجون😊😀من چی بگم که چهارپنج ماهه اقدامم وخبری نیست😫😢

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
دایی خدابیامرزم عاشقه ابلفضل بود هرسال شب تاسوعا کل حیاطو حجله میبست و برای اقا سفره مینداخت پذیرایی ...

خدا رحمت ش کنه انشالله همنشین آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باشه براشون فاتحه خوندم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
واااای عزیزم خدا رحمتش کنه ایشالا خود حضرت ابالفضل دستشو بگیره

انشالله

خدا رحمت ش کنه انشالله همنشین آقا ابوالفضل العباس علیه السلام باشه براشون فاتحه خوندم

خدا رفتگانتونو بیامرزه دوست عزیز ممنونم🌹🌹

عزیزم من الان تاپیک بارداریتو خوندم،،خداروشکرخدابهت نی‌نی داد ولی ماهه دوم سوم بودی چقدددد ناامیدوعج ...

اصلا كاري ب بارداري ندارم نميدوني اون ماه سوم چطور ب خدا وصل شده بودم اصلا ي حالي بودم تاحالا تو تمام عمرم ب اين شدت نزديك حسش نكرده بودم درسته زود باردار شدم ولي واقعاااا براي من معجزه بود اصلا خودت فكرشو بكن همون ماه ك اين همه نزديك شدم خدا جوابمو داد خداي تو ام كريمه خواهر خوبم ايشالا هر چ زود تر دامنت ب حق عباس سبز ميشه

شايد تنها بازمانده جهان زني باشد ك با شيطان تانگو ميرقصد.

من همیشه هرچی ازش خواسنم بهم داده

پدرم خیلی سال پیش دوست ژاپنی داشت به وسیله پدرم نام ابوالفضل روشنیده بود یه بار که اومده بود ایران گفت تو جاده ماشین ش از جاده منحرف میشه ماشین میره طرف دره به پدرم گفته بود که باصدای بلند گفتم یا ابوالفضل میگه ماشین لب پرتگاه به وسیله یه سنگ می ایسته 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
اصلا كاري ب بارداري ندارم نميدوني اون ماه سوم چطور ب خدا وصل شده بودم اصلا ي حالي بودم تاحالا تو تما ...

خداوقتی میخواد یه چیزیو بهت بده شور و شوقشو عجیب میندازه تودلت..حتمامیخواستی همون ماه ها بارداربشی که خداوندایتقد بی تابت کرده..منم شاید ۴یا۵ماه باشه که اقدامم ولی باورکن هرماهش کلی گذشته برام،،من باید وزنمو بیارم پایین چون تنبلی تخمدان دارم پریودام نامنظمه😔