2777
2789

خانومای گل من میخوام طلاق بگیرم و مهریه ام رو  هم تمام و کمال بگیرم ولی از کارای اداری و دادگاه و اینا هیچ اطلاعاتی ندارم پول هم ندارم که وکیل بگیرم وضعیت مادی ام بده ... اگه کسی تو این جمع وکیل هست یا اینکه اطلاعاتی داره راهنماییم کنه ...ممنون از همه اتون....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت طلاق مدت زندگی و تعداد بچه ها رو بگو به اضافه سنشون تا راهنماییت کنم عزیزم 

پنج ساله دارم زندگی میکنم .. هرزه اس .. مدام خیانت میکنه.. صد بار قول و قسم داده اما هر بار زیرش زده... بچه ندارم 

پنج ساله دارم زندگی میکنم .. هرزه اس .. مدام خیانت میکنه.. صد بار قول و قسم داده اما هر بار زیرش زده ...

خز اون خیانت می کنه خوبه ک بچه نداری مدرک دستت بگیر از خیانتش و برو دادگاه حق با توعه و طلاقتو میگیرن عزیزم 

خز اون خیانت می کنه خوبه ک بچه نداری مدرک دستت بگیر از خیانتش و برو دادگاه حق با توعه و طلاقتو میگیر ...

وکالت در طلاق دارم میخوام مهریه ام رو بگیرم و اون ماشین رو اما نمیدونم چطور باید اقدام کنم

برو دادسرا اونجا رسیدگی می کنن اگه نتونی خودشون کمکت می کنن 

بفهمه میخوام طلاق بگیرم سریع ماشینش رو میفروشه .. حقوقی هم نداره که بخواد سکه بده هر نه ماه یه بار شاید بتونه بده .. اون موقع من میمونم و حوضم