2777
2789
عنوان

مبل راحتی، تو تهران میخوام، دارین؟

146 بازدید | 15 پست

میخوام تمیز و کاملا سالم و شیک باشه

ال یا راحتی معمولی

هرکی برای فروش داره بیزحمت عکس و قیمت مدنظرشو بگه

ممنون

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارم میگردم

کلافه شدم هرکدوم که قیمتشون خوبه، سمسارا و دلالا سریع میخرن تا بیام زنگ بزنم فروخته شده😣

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
اگه تودیوارتهران پیدانکردی بزن دیوارکرج مناسبتر داره

ااونم متحان میکنم

خیر ببینی عزیزم

از اونجایی که مبل راحتی دم دستی هست و زیاد ازش استفاده میشه بعید میدونم بتونی یه سالم تو دست دوما گیر بیاری

اگر از نظر مالی محدودیت داری بهتره بری سمت 4 دانگه، اونجا قیمتا مناسبه و راحت میتونی یک دست نو و قیمت مناسب گیر بیاری، همشون تولیدی هستن. دست دوم میخری گاهی بچه روش کار شماره یک انجام داده یه جورایی بهداشتی نیست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
از اونجایی که مبل راحتی دم دستی هست و زیاد ازش استفاده میشه بعید میدونم بتونی یه سالم تو دست دوما گی ...

۴دانگه؟

یعنی یه محله س؟

۴دانگه؟ یعنی یه محله س؟

اره اطراف یافت اباد هست

یافت اباد چنتا پاساژ بزرگ داره که مبل های زیبایی میفروشن و تنوع جنس واقعا بالاست ولی قیمتاشونم زیاده.

4دانگه کمی اونورتره و نزدیک به یافت اباد، کارگاه های تولیدی هست. اینم بگم طراحی و یا طرح پارچه خاص توشون نیست ولی بگردین مناسب پیدا میکنین.

ترجیحا با همسرتون و با ماشین برین. با تاکسی سخته!

ترجیحا هم جنس اماده رو بخرین، سفارش که میدین عموما چیزی که شما میخواین رو تحویل نمیدن یا با کلی ایراد تحویل میدن ، موقع تحویل هم میگن قیمت پارچه گرون شده یه مقدار دیگه باز پول میگیرن. چیزی که میبینین رو پسند کنین و بخرین. حتما هم فاکتور بگیرین با تاریخ و فامیلی دقیق که اگر مبلتون مورد داشت بتونین به اتحادیه شکایت کنین و پسش بدین یا جریمه بگیرین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اره اطراف یافت اباد هست یافت اباد چنتا پاساژ بزرگ داره که مبل های زیبایی میفروشن و تنوع جنس واقعا ب ...

ممنونم دوست خوبم

مهربونی کردی❤

سلام عزیزم.شما شعر میگید برای کارت عروسی ؟😍

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻