2777
2789

سلام گلا یکم بهم مهارت اشپزی یاد بدین هرکی هرچی فوت وفن داره بگه بخصوص واسه مرغ که چه جوری مجلسی درست کنم درضمن من سحری فقط قیمه قرمه ومرغ با دیزی به ذهنم میرسه دیگه چیا درست کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قیمه لیمو امانی میندازم....مرغ هم تو ابقوره و اب می پزم..که مزه دار بشه

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

ماهی 😂زحمت کشیدم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

ی دستور مرغ بت میگم

هم ساده هم مجلسی

اول مرغاتو پوستشو بگیر خوب بشورشون ک کثیفیاش بره روشم سه تا خط بنداز بعد روغن و کره بریز تو ماهیتابه ک باز بشه زعفرون بساب بریز تو روغن

داغ ک شد تیکه های مرغو بچین توش تا خوب سرخ شن

تو ی کاسه دو قاشق رب دو قاشق ابلیمو و نمک و فلفل قرمز ب میزان لازم بریز ی لیوانم اب بریز توش خوب هم بزن

مرغات ک سرخ شدن سسو اضاف کن و یک همه بزن ک ب همه جای مرغ برسه

درشم ببند بذار پخته شه

تموم

بوش عالیه

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
ی دستور مرغ بت میگم هم ساده هم مجلسی اول مرغاتو پوستشو بگیر خوب بشورشون ک کثیفیاش بره روشم سه ت ...

شوهرم مرغ ربی دوس نداش

با این دستور پختم عاشقش شد😋😋

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

عدس پلو 

لوبیا پلو

خورش کرفس 

خورش بامیه 

کباب تابه ای وکته

دمی گوجه

استنبولی

خورش آلو با مرغ

خورش بادمجون 

خورش کدو

جوجه.

مرغم سرخ کن با مخلوط کره وروغن بعد که سرخ کردی 

سس درست کن توش حتما کرفس یا برگ کرفس بریز لیمو عمانی هم یادت نره

💏
فر داری؟؟

بگو

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

خورشت بامیه بادمجون