ی دستور مرغ بت میگم
هم ساده هم مجلسی
اول مرغاتو پوستشو بگیر خوب بشورشون ک کثیفیاش بره روشم سه تا خط بنداز بعد روغن و کره بریز تو ماهیتابه ک باز بشه زعفرون بساب بریز تو روغن
داغ ک شد تیکه های مرغو بچین توش تا خوب سرخ شن
تو ی کاسه دو قاشق رب دو قاشق ابلیمو و نمک و فلفل قرمز ب میزان لازم بریز ی لیوانم اب بریز توش خوب هم بزن
مرغات ک سرخ شدن سسو اضاف کن و یک همه بزن ک ب همه جای مرغ برسه
درشم ببند بذار پخته شه
تموم
بوش عالیه