2777
2789

جزئیاتی از خودم بدونید ماجرا چی بوده

من با شوهرم دعوام شده زد ناحیه پیشونی و لب منو پاره کرد برای طلاقم وکیل گرفتم تا کار مهریه و نفقه منو انجام بده. وکیل گفته باید برای پرونده کیفری یه وکیل جدا بگیرید حالا من نمیدونم چیکار کنم میخوام پرونده ام بیوفته جلو باید چه مراحلی طی کنم

اگر کسی قدرتو نمیدونه پس لیاقتش اینه که از دستت بده خیلی سادس... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نمیدونه

طرف وکیل بوده یا مشاور حقوقی یا کاراموز وکالت؟ چون وکیل میتونه هم پرونده کیفری برداره هم حقوقی!

مگر اینکه نخواد خودشو تو دردسر بندازه یا وقت نداشته باشه

تو شهرتون بگرد یه وکیل خوش سابقه پیدا کن

دستمو ول نکن🤲🏻

اصولا همون وکیل میتونه پیگیر هر دو پرونده باشه مگر اینکه پرونده های دیگه داره که زمان دادرسیشون با هم تداخل‌دارن و اینطوری بهتون گفته 

ولی‌نگران نباش الان سیستم روی جمع دعاویه حتی اگه وکلاتون متفاوت باشن بازم به یه دادگاه ارجاع داده میشن 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
طرف وکیل بوده یا مشاور حقوقی یا کاراموز وکالت؟ چون وکیل میتونه هم پرونده کیفری برداره هم حقوقی! ...

وکیله. گف وقت ندارم

اگر کسی قدرتو نمیدونه پس لیاقتش اینه که از دستت بده خیلی سادس...