2777
2789
عنوان

پودر بچه. بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 7860 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای دلم ریش شد . طفلی .. اصلا پوشکش نکن . ازاد باشه زیادی همه چیو نمال کالاندولا بزن فقط

کالاندولا خیلی میزنم اماخوب نمیکنه  انقد گریه میکنه جیغ میزنه حالش بد میشه منم میشینم گریه میکنم

من همه پمادارو کرمارو پودر همه روووو امتحان کردم نمیدونم چرا سوختگی پسرمن خوب نمیشه ۷ روزه سهاله ببی ...

پماد سوختگیه روغن ماهی و تریا منسولین ان ان و هیدروکوروتیزن بگیر بعد هربار شستشو با باد سشوار خوب خشک کن هربار هم یکی از پمادارو بزن تونستی بازش بزار زود خوب میشه

من همه پمادارو کرمارو پودر همه روووو امتحان کردم نمیدونم چرا سوختگی پسرمن خوب نمیشه ۷ روزه سهاله ببی ...

پسر منم چند روز هر چی پماد زدم خوب نشد انگار قارچ بود بردمش دکتر براش یه کرم دست ساز نوشت که از داروخونه گرفتم مث آب رو آتیش بود دو سه روزه پای پسرم خوب خوب شد 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
کالاندولا خیلی میزنم اماخوب نمیکنه  انقد گریه میکنه جیغ میزنه حالش بد میشه منم میشینم گریه میکن ...

عزیزم . ببین به چی حساسیت داره .. اگه شیره خودتو میخوره تو پرهیزکن از بعضی چیزا اگه شیر خشکه ک عوضش کن .. اگه غذاخور شده شاید ب تخم مرغ یا چیزی حساسیت داره . ازمایش حساسیت هست ببرش

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...