2777
2789
عنوان

من تست بارداری با سیر انجام دادم هرکی انجام داده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 29511 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر طب سنتی سیر برای درمان عفونت رحم هم بکار میره پس اصلا از اینکه استفاده کردی نگران نباش. از نظر طب سنتی سیر برای درمان عفونت هم استفاده میشه پس اگر شیاف کردی اصلا نگران نباش اتفاق بدی نمی افته.و این یکی از دستورات طب سیناس و اگر درست انجام بشه جوابش معتبره. اگر زنی باردار باشه و استفاده کنه هیچ بوی سیری از دهانش نمیاد و اگر کسی در حالت عادی (به قسط تست بارداری نباشه )انجام بده و بوی سیر از دهانش نیاد احتمال بسته بودن و مشکل لوله هاش هست و اگربو بیاد لوله هاش سالمن. این چیزی بود که من از متخصص طب سنتی و یکی از فروشندگان محصوصلات دکتر روازاده شنیدم.
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن آمین . «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»