2777
2789
عنوان

به مامانم بگم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 27 پست
به هییییییییچ عنوان رار دختر عموت روبه پادرت و هیچ احدی نگو فقط به مادرت بگو از جایی میدونی که شوهر ...

اره دقیقا منم هرگز نمیخوام اسمی از دخترعموی بیچارم بیارم

who knows the truth? 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای باید دختر همون همون موقع اطلاع میدادن بیچاره عمه ات باید می فهمید شوهرش چطوره

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
این مساله رو فقط دخترعمو شما باید با هرکی میخواد عنوان کنه شما چنین حقی ندارین 

عزیزم من به بقیه هم گفتم.قرار نیست خدای نکرده حرفی از اسم دخترعموم بزنم.فقط به مامانم میگم از یه ادم خیلی قابل اعتماد شنیدم.

خودم برام خیلی مهمه آبروی دختر عموی عزیزم نره.

who knows the truth? 
عزیزم من به بقیه هم گفتم.قرار نیست خدای نکرده حرفی از اسم دخترعموم بزنم.فقط به مامانم میگم از یه ادم ...

حتی اگر اسم نبرید ایجاد شک و گمان نسبت به افراد کار انسانی نیست. ضمن اینکه این دو مساله هیچ ارتباطی با هم ندارند هدفت بردن ابروی شوهرعمه ات هست داری دلیل جور میکنی براش. حق ندارین . میتونی بگی مامان من خودم نیازمند میشناسم از این به بعد بده خودم کمک کنم ولی مسایل شوهرعمه به خودش مربوطه . دخترعموت فقط حق بردن ابرو شوهرعمه رو داره فقط او حق داره به مادرت بگه یا واسطه بذاره که به مادرت برسونه این ادم درستی نیست 

حتی اگر اسم نبرید ایجاد شک و گمان نسبت به افراد کار انسانی نیست. ضمن اینکه این دو مساله هیچ ارتباطی ...

واقعا به نظرتون اگر هدفم بردن آبروی شوهرعمم بود این همه سال سکوت می کردم؟؟؟؟

اگر من به دنبال بردن آبروی ایشون بودم می رفتم به عمم می گفتم.

چون همسرشه و حق داره بدونه ولی من هرگز این کارو نمی کنم.

who knows the truth?