2777
2789
عنوان

بیایین عکس نی نی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 120 پست
ای جااانم😍😍نی نی خواهر منم دیروز به دنیا اومد😍😍😍😍

به سلامتی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدمش خیر ومبارک ان شاءالله به سلامتی زیر سایه پدر ومادرش سالم وصالح بزرگ بشه 

ان شاءالله واسه زن داداشتم پست میزاری 

ان شاءالله دامن همه منتظرا سبز بشه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
ای جااانم😍😍نی نی خواهر منم دیروز به دنیا اومد😍😍😍😍

ایی جان 

چه حسیه خاله شدن 

خداحفظش کنه زیرسایه پدرومادرش بزرگ شه 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

مرسییی😍

بیا اینجا برای مهمونیهای ولیمه نی نی خوشگل لباس خوشگل بخر 

کانال فروش لباس زنانه @red_carpet_mezon

ارسال رایگان

من مستقیم از تولید کننده میگیرم برای همین حداقل قیمتن

اگه 20 نفر رو عضو کانالم کنی توی اولین خرید 10هزار تومن بهت تخفیف میدم😉

مشکل جاریتون چی بود؟چجوری درمان شد؟

همسرش اسپرمش فک کنم ضعیف بود

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

ایی جان  چه حسیه خاله شدن  خداحفظش کنه زیرسایه پدرومادرش بزرگ شه

انگار خودم مامان شدم مرسی ازت😍❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
قدمش خیر ومبارک ان شاءالله به سلامتی زیر سایه پدر ومادرش سالم وصالح بزرگ بشه  ان شاءالله واسه ...

مرسی مهربون آمییین

خودت بچه داري

آره مامان سه تاوروجکم

دوپسرویه دخمل